Yardım Hayat eve sığar uygulaması Hk.

Murathan88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui Global 12.0.3 kararli
Telefon Modeli
Redmi note 9 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar ,

Redmi note 9 pro kullanıcısiyim. Keza bir tanede redmi note 8 pro var. İkisinde de hayat eve sığar uygulamasında uygulama içi simgeler silinik gibi . Çok araştırdım ama bu konu hakkında hiç veri yok. Bu konuda cozum önerisi olan var mı acaba ?

Ekli dosyalar

• IMG_20210510_002359.jpg
    IMG_20210510_002359.jpg
    131,9 KB · Görüntüleme: 8

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Merhaba arkadaşlar ,

Redmi note 9 pro kullanıcısiyim. Keza bir tanede redmi note 8 pro var. İkisinde de hayat eve sığar uygulamasında uygulama içi simgeler silinik gibi . Çok araştırdım ama bu konu hakkında hiç veri yok. Bu konuda cozum önerisi olan var mı acaba ?
Ekran ayarları altında karanlık moda tıkla bireysel uygulamalarda karanlık mod gibi bir şey var oradan HES uygulamasinin tiki kaldır düzelir. Sorun yasadigin başka uygulama varsa onu da böyle düzeltirsin.

Oyla:

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Aslında bu uygulama sorunu değil miui kendi sorunu bunu bir çözemediler. Karanlık mod açıldığı zaman eğer ki o uygulamanın karanlık mod desteği yoksa miui otamatik renkleri ter çevirip karanlık mod gibi göstermeye yada onun benzeri bir şey yapıyor tam olarak ne yapıyor teknik olarak bilmiyorum ama işte böyle uygulamam içine ediyor açıkçası. Onun için yukarıda yazıldığı gibi karanlık modun içindeki aylardan bozuk görünen uygulamaları pasif etmeniz gerekiyor.

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt