Yardım Hayalet ekran mı var

• Konbuyu başlatan orhan38
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 10
  • Görüntüleme 873

orhan38

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
53
Arkadaşlar bu fotoğrafi karanlık ortamda aşağı yukarı hareket ettirince arka tarafta enlemesine sabit birşey var gibi sizde bi bakar mısınız yalnız karanlik ortamda belli oluyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Hayalet ekran (ghost Screen) panel kaynaklı bir sorun olup ekran görüntüsü ile görüntülenmemektedir. Yani cihazın fotoğraf veya videosunu farklı bir cihaz ile çekerek gördüğünüz görüntüyü aktarabilirsiniz.
(mi 9 lite amoled panel kullanıyor ghost Screen olacağını sanmıyorum mi 9 lite ile ilgili kronik bir sorun duymadım, duyup yaşayan arkadaşlar varsa bilgi verecektir.)

Oyla:

orhan38

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
53
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Onu biliyorum zaten de sizin telefon da aşağı yukarı hareket ettirince yavaşça herhangi birşey fark ettiniz mi enlemesine bir çizgi falan

Oyla:

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Onu biliyorum zaten de sizin telefon da aşağı yukarı hareket ettirince yavaşça herhangi birşey fark ettiniz mi enlemesine bir çizgi falan
Hayır, normal olması gerektiği gibi görünüyor (cihaz mi note 3)

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103

Bu gayet normal bir durum, amoled ekran olmasından kaynaklı. Geçmiş konularda detaylı açıklaması yapılmıştı. Yada internette black ghost amoled terimi ile araştırma yapabilirsiniz.

Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
amoled blue shift olarak aratın hocam

Oyla:

orhan38

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
53
Bu gayet normal bir durum, amoled ekran olmasından kaynaklı. Geçmiş konularda detaylı açıklaması yapılmıştı. Yada internette black ghost amoled terimi ile araştırma yapabilirsiniz.
Bu söylediğim onla alakalı değil hocam sanki hayalet ekran var gibi yukarıdaki fotoyu aşağı hareket ettirince yavaşça arkada bir çizgi var gibi

Oyla:

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Bu söylediğim onla alakalı değil hocam sanki hayalet ekran var gibi yukarıdaki fotoyu aşağı hareket ettirince yavaşça arkada bir çizgi var gibi
Şöyle ki hayalet ekran sorununu 2 cihazımda da yaşamış biri olarak.
Mesela bir sitede takılırsınız 5-10 dk sonra o siteden çıkarsınız.
Ancak sitenin sabit amblemi ve ismi sitede gezdiğiniz süre boyunca sabit halde hiç hareket etmeden oradaysa siteden çıktığınızda da farklı uygulamalar ya da gezindiğiniz bölümlerde bir süre orada kalır.
"Sayfayı hareket ettirdiğimde bir çizgi beliriyor" tanımı hayalet ekran sorunu ile alakalı bir tabir değil.

Oyla:

orhan38

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
53
Şöyle ki hayalet ekran sorununu 2 cihazımda da yaşamış biri olarak.
Mesela bir sitede takılırsınız 5-10 dk sonra o siteden çıkarsınız.
Ancak sitenin sabit amblemi ve ismi sitede gezdiğiniz süre boyunca sabit halde hiç hareket etmeden oradaysa siteden çıktığınızda da farklı uygulamalar ya da gezindiğiniz bölümlerde bir süre orada kalır.
"Sayfayı hareket ettirdiğimde bir çizgi beliriyor" tanımı hayalet ekran sorunu ile alakalı bir tabir değil.
Hocam IPS ekranlarda sizin dediğiniz gibi fakat amoled ekranlarda sabit iz kalma durumu oluyor bendeki sıkıntı da bu mu acaba

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103

Hocam hayalet ekran olduğunu düşünmüyorum, hayalet ekran en net beyaz,gri arası renklerde belli olur ve başka görüntülerin yada şekillerin ekranda kalma sorunudur.
Belkide ekranda farklı bir sorun olabilir, en iyisi siz baka bir telefon ile kendi telefonunuzun ekranını ve olayı videoya kayıt edin.

Oyla:
Üst Alt