Yardım hava sıcaklığı düşük uyarısı

Yusuf demirci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 6 pro
Konular
13
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0.1
Telefon Modeli
note 6 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
merhaba yaklaşık 1 ay önce note 6 pro telefonumu suya düşürmüştüm sadece ses açma kısma ve güç tuşu bozulmuştu bügun yeni tuş taktırdım. telefonum hava sıcaklığı düşük uyarısı vermeye ve kendiliğinden kapanmaya başladı

bununla alakalı başka bir konuda bataryayla alakalı olabileceğini söylemişler yaklaşık 5 aydır deji batarya kullanıyorum dün gece telefonum kapandı tuşu bozuk olduğu için açamadım bataryayı hızlı bir şekilde bikaç kez sök tak yaptım filmine zarar vermiş olabilirmiyim buyüzden uyarı verirmi?

Toorop

F-Xiaomi
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Redditte bir konuda yazana göre farklı model(Mi9t) için batarya bağlantı ucunun tam oturmadığından olduğunu yazmış birisi, telefoncuda yaptırırken öğrenmiş. Bağlantı ucunu çıkartıp girişin sağlam olup olmadığını kontrol edin, varsa saf alkolle temizleyin ve geri takın. Tuş bozuksa ve açılmıyorsa da ses açma tuşuna basılı tutarak şarja takın kurtarma ekranı gelecektir, oradan yeniden başlatarak açabilirsiniz.

Oyla:

Yusuf demirci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 6 pro
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Redditte bir konuda yazana göre farklı model(Mi9t) için batarya bağlantı ucunun tam oturmadığından olduğunu yazmış birisi, telefoncuda yaptırırken öğrenmiş. Bağlantı ucunu çıkartıp girişin sağlam olup olmadığını kontrol edin, varsa saf alkolle temizleyin ve geri takın. Tuş bozuksa ve açılmıyorsa da ses açma tuşuna basılı tutarak şarja takın kurtarma ekranı gelecektir, oradan yeniden başlatarak açabilirsiniz.
bağlantı ucunun tam oturup oturmadığını kontrol ettim girişlerini temizledim ama tekrar kapandı bataryanın arkasındaki yapışkan yapışmıyor buyüzden batarya yukarı aşağı hareket ediyordu galiba batarya üst tarafa değdiği zaman kapanıyor alt tarafa değecek şekilde sabitledim şuanlık kapanmıyor sorun devam edermi bilmiyorum (genelde cebimde kilitli haldeyken kapanıyordu)

Oyla:
Üst Alt