Yardım Hatırlatıcı Alarmı

SlmKbr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selim
Cihazım
Mi5
Konular
2
Arkadaşlar merhaba. Daha önce bununla ilgili bir sorun yaşayan oldu mu bilmiyorum. Sitede arattırdım ama bulamadım.

Takvimde herhangi bir güne ve saate hatırlatıcı açık bir şekilde not alıyorum. Saati gelince ya da önceden haber vermesi için sesi de açıyorum. Zaman gelince alarm ötmeye başlıyor; ama ekranda aldığım notla ilgili hiçbir bilgi yok; işin garibi çalan sesi de kapatamıyorum. Sadece arkaplanda çalışan uygulamaları kapatmak için kullandığım kısayol ram temizleyicisine bastığımda duruyor.

Bununla ilgili bir çözüm var mıdır? Ya da bunun çözümü için gerekli yerlere nasıl iletebiliriz?

SlmKbr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selim
Cihazım
Mi5
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok mu bilen? :)

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Arkadaşlar merhaba. Daha önce bununla ilgili bir sorun yaşayan oldu mu bilmiyorum. Sitede arattırdım ama bulamadım.

Takvimde herhangi bir güne ve saate hatırlatıcı açık bir şekilde not alıyorum. Saati gelince ya da önceden haber vermesi için sesi de açıyorum. Zaman gelince alarm ötmeye başlıyor; ama ekranda aldığım notla ilgili hiçbir bilgi yok; işin garibi çalan sesi de kapatamıyorum. Sadece arkaplanda çalışan uygulamaları kapatmak için kullandığım kısayol ram temizleyicisine bastığımda duruyor.

Bununla ilgili bir çözüm var mıdır? Ya da bunun çözümü için gerekli yerlere nasıl iletebiliriz?

dediğiniz uygulamayı kullanmıyorum ama büyük bir ihtimal uygulamayla alakalı olabilir güncellenmesi gerekebilir.:)

Oyla:

1665792947

Macar
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
gökhan
Cihazım
miu 5S
Meslek
Öğretmen
Konular
0
Önceden takvimde hatırlatıcı kurunca alarm öter bildiririm gelirdi, artık gelmiyor .Google takvim kullanmıyorum. Güncelledim yine aynı

Oyla:
Üst Alt