Yardım Hatalı yapılan server kayıt

batuhan baymis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhn
Cihazım
K60 pro
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu 14.0.18.0
Telefon Modeli
K60 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
İyi günler arkadaşlar Telefonum server kayıtlı 3 gün veya 1 hafta gectiginde sim i okuyor servis yok yazıyor sim karti sim1 den sim2 ye veya sim2 deyse sim2 den sim1 e takınca duzeliyor onceden boyle olmuyordu aldığım yerde server kayıtın kapandığını söyledi telefona istersem direnç kayıt atacağını söyledi sizce ne yapmalıyım

JheqiLL_

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
aslan
Cihazım
Note 9 pro
Konular
7
Bence direnc yaptirma bu şekilde server kayıt açılana kadar idare et işi bilmeyenin eline duserse cihaz , cihaz çöp olma olasılığı da var direnç kaydından sonra 15 binlik cihazı 2.5e ekran parasına verdim geçen yıl direnç sonrası 3.gun işlemci hatasından cihaz açılmadı telefoncuya götürdüğümde cihaza direnç esnasında yanlış mudahele yapılmış denildi kısacası çöp oldu

Oyla:

batuhan baymis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhn
Cihazım
K60 pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence direnc yaptirma bu şekilde server kayıt açılana kadar idare et işi bilmeyenin eline duserse cihaz , cihaz çöp olma olasılığı da var direnç kaydından sonra 15 binlik cihazı 2.5e ekran parasına verdim geçen yıl direnç sonrası 3.gun işlemci hatasından cihaz açılmadı telefoncuya götürdüğümde cihaza direnç esnasında yanlış mudahele yapılmış denildi kısacası çöp oldu
Ya Direnç yapacak kişi konusunda sorun yok adam 10 yıldır bu işi yapıyor her türlü xioami telefonun da direncini yapıyor ama server kayıt kapanınca açılacağını düşünmüyorum dedi, adam bakacağım ama Aralık ayına kadar bekleyeceğim

Oyla:

JheqiLL_

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
aslan
Cihazım
Note 9 pro
Konular
7
Ya Direnç yapacak kişi konusunda sorun yok adam 10 yıldır bu işi yapıyor her türlü xioami telefonun da direncini yapıyor ama server kayıt kapanınca açılacağını düşünmüyorum dedi, adam bakacağım ama Aralık ayına kadar bekleyeceğim
Size kalmış direnç kaydı direnç sonrası bakmışsınız server kayıtlar açılmış belli olmaz açılırda dien olmaz acilmazda ben şahsi fikrimi söyledim 🙏

Oyla:

alicank06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alican
Cihazım
Redmi K60
Konular
8
Tek sim işlem yapıldığını varsayarak bazı Xiaomi telefonlarda sim1 ve sim 2 sabit değil numaraları hangisi aktifse ilk sim 1 olarak tanımlıyor sim 1 yuvasına boş,kapalı bir sim kart tak asıl kartınıda sim 2de kullan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu şekilde sorunun çözülür tekrardan işleme gerek yok paranda cebinde kalsın

Oyla:

batuhan baymis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhn
Cihazım
K60 pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek sim işlem yapıldığını varsayarak bazı Xiaomi telefonlarda sim1 ve sim 2 sabit değil numaraları hangisi aktifse ilk sim 1 olarak tanımlıyor sim 1 yuvasına boş,kapalı bir sim kart tak asıl kartınıda sim 2de kullan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu şekilde sorunun çözülür tekrardan işleme gerek yok paranda cebinde kalsın
Sağolun dediğinizi deneyeceğim ama şuan 3 gündür sim 1 de telefon. server kayıtta sadece sim 2 kayıtlı oluyor benim bildiğim ve telefonun 120 günlük kapanma vakti geldi de geçti ama sim 1 de sim 2 de kapanmadı bu değişik degilmi

Oyla:

RequiemKarqa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi 13 pro
Meslek
Öğretmen