Yardım Hatalı Rom

samdkrxxx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samed
Cihazım
Redmi Note10pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5.9.0
Telefon Modeli
RedmiNote10pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Herkese hayırlı günler arkadaşlar Telefonum Redmi Note 10 PRO dün magisk.apk indirdim uygulamayı açarken telefona bişeyler indirip yeniden başlattı ve telefon açılış ekranında kaldı TWRP üzerinden sıfırlamaya çalıştım ama hata verdi en son yeni rom yüklemeye karar verdim önceki romum 12.5.8.0 yüklediğim 12.5.9.0 TWRP üzerinden yükledikten sonra telefon açılıyor ve hemen kapanıyor bazen kendiliğinden fastboot moduna atıyor bazen de maın menu bölümüne atıyor ordada nv data hatası veriyor ordan sıfırlamaya çalıştım yine olmadı şuan twrp kalktı telefondan sadece fatboot ekranına erişimim var ayrıca cihazı pc ye taktığımda bilinmeyen android olarak hata alıyorum yarına kadar halletmem lazım lütfen yardımcı olurmusunuz pc ye mi flash falan kurdum burdan yeni romu atacam ne yapacam lütfen yardımcı olun🙏🙏🙏Bootloader kilidi açık

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Herkese hayırlı günler arkadaşlar Telefonum Redmi Note 10 PRO dün magisk.apk indirdim uygulamayı açarken telefona bişeyler indirip yeniden başlattı ve telefon açılış ekranında kaldı TWRP üzerinden sıfırlamaya çalıştım ama hata verdi en son yeni rom yüklemeye karar verdim önceki romum 12.5.8.0 yüklediğim 12.5.9.0 TWRP üzerinden yükledikten sonra telefon açılıyor ve hemen kapanıyor bazen kendiliğinden fastboot moduna atıyor bazen de maın menu bölümüne atıyor ordada nv data hatası veriyor ordan sıfırlamaya çalıştım yine olmadı şuan twrp kalktı telefondan sadece fatboot ekranına erişimim var ayrıca cihazı pc ye taktığımda bilinmeyen android olarak hata alıyorum yarına kadar halletmem lazım lütfen yardımcı olurmusunuz pc ye mi flash falan kurdum burdan yeni romu atacam ne yapacam lütfen yardımcı olun🙏🙏🙏Bootloader kilidi açık
IMEI repeir gerekli
H.kadioglu

Oyla:

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
Fastboot modundayken rom kurmayı deneyin olmassa destek lazım
Mi flash toll da rom yükleme rehberine kesinlikle bakın.
Mi flash toll programını açın.
Telefonunuzu fastboot moduna alıp usb ile pc ye bağlayın.
Telefona uygun rom indirip yükleyin.

Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
Fastboot modundayken rom kurmayı deneyin olmassa destek lazım
Mi flash toll da rom yükleme rehberine kesinlikle bakın.
Mi flash toll programını açın.
Telefonunuzu fastboot moduna alıp usb ile pc ye bağlayın.
Telefona uygun rom indirip yükleyin.
Nv data alıyor hocam her şekilde sorunu kendisi cozemeyecek hocamız.

Oyla:

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
Oyla:

samdkrxxx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samed
Cihazım
Redmi Note10pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam cihazı pc ye bağladığımda adb olarak görünmüyor IMEI repair işleminden bahstemişsiniz bunu yapabileceğim uzaktan destek yada video varmı yarına kadar halletmem lazım kusura bakmayın bu işlerden pek anlamıyorumda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

H.kadioglu hocam siz sanırım teknisyensiniz uzaktan destek ile yardımcı olabilirmisiniz

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt