Yardım Hat taşıma sonrası "Servis Yok" problemi

bychaos

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağatay
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
xiaomi.eu 9.9.26 | beta
Telefon Modeli
Xiaomi Mi 5s
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 4 yıldır Mi 5s kullanıyorum. Telefonda başka bir telefonun IMEI numarası atılı. Bugüne kadar Vodafone hat ile sorunsuz kullanıyordum fakat bu sabah hattımı Turkcell'e taşıdım ve ne yaparsam yapayım hattı aktifleştiremedim. Sim kartı başka telefona takınca aktif oluyor. Fakat bu telefonda servis yok diyor. Aynı şekilde bir başkasının sim kartını (o da Turkcell) takınca onun da sim kartı çalışmıyor. BTK'da IMEI sorguladığım zaman kayıt bulunamadı diyor ama 4 yıldır öyleydi zaten hiçbir sorun yoktu. Yeniden mi IMEI atılması gerekiyor? Önerisi olan, benzer tecrübesi olan var mı acaba?

bychaos

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağatay
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
3
Hocam yeni yasaya göre imei numarası ile hat numarası aynı tc kimlik numarası üzerine kayıt olmak zorunda büyük ihtimalle ona takıldınız.
Yorumunuz için teşekkür ederim fakat bu sadece yurtdışı bir cihazı BTK'ya kayıt ederken geçerli bir durum. Yoksa hattım farklı kişilere ait telefonlarda sorunsuz çalışıyor.

Oyla:

bychaos

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağatay
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
3
Arkadaşlar ben hiçbir işlem yapmadan şuan kendiliğinden servis geldi sıkıntısız kullanıyorum moustache~~

Oyla:
Üst Alt