Yardım Hat çekmiyor

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
mi room 20.25.29
Telefon Modeli
Mi 9t pro
Bootloader Kilidi
Açık
Forum ailesi geçen gün yakın arkadaşıma mi 9t pro aldık o da bana rom atabilir miyiz dedi bende son çıkan miui 12 mi room beta attım.Güzel güzel kullanıyordu ve ne olduysa dün gece olmuş.Telefon bir anda çekmemeye başlamış.Telefon hattı görüyor ama kesinlikle çekmiyor mobil veriye bağlanamıyor ve kimseye mesaj arama yapamıyor.Sorun nedir yardımcı olur musunuz ?

cagrialaf

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi Note 10
Konular
36
IMEI uçmuş gibi duruyor. EFS yedeği varsa Repair edebilirsiniz. Yoksa yeniden işlem yapılması gerekebilir.

Ayrıca Düşük ihtimal de olsa Kullandığınız IMEI detect (sistemden düşmüş) olmuş olabilir. Bu halde yeniden işlem şart olur.

Oyla:

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
IMEI uçmuş gibi duruyor. EFS yedeği varsa Repair edebilirsiniz. Yoksa yeniden işlem yapılması gerekebilir.

Ayrıca Düşük ihtimal de olsa Kullandığınız IMEI detect (sistemden düşmüş) olmuş olabilir. Bu halde yeniden işlem şart olur.
Hocam şöyle söyliyim.Arkadaşa 2 hafta önce mi room beta miui 12 attım güzel güzel de kullanıyordu.Bu hafta çarşamba günü bana mesaj attı imeiniz klonlanmıştır diye bende telefon aldığın yere git yeni bir imei attır dedim.İşte bu cuma gitmiş imei attırmış pazar günü öğlen vaktinde de şebeke sorunu yaşamaya başladım dedi.Kimseyi arayamadım ulaşamadım nasıl yaparız ederiz dedi bende getir olmadı yeni başka rom atalım dedim bu sefer miui 12 eu stabil attım gene şebeke sorunu yaşadık.Dedim bu da olmadı bu seferde orjinal rom global atayım dedim o da olmayınca internetden baktık ne varsa denedik olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şöyle söyliyim.Arkadaşa 2 hafta önce mi room beta miui 12 attım güzel güzel de kullanıyordu.Bu hafta çarşamba günü bana mesaj attı imeiniz klonlanmıştır diye bende telefon aldığın yere git yeni bir imei attır dedim.İşte bu cuma gitmiş imei attırmış pazar günü öğlen vaktinde de şebeke sorunu yaşamaya başladım dedi.Kimseyi arayamadım ulaşamadım nasıl yaparız ederiz dedi bende getir olmadı yeni başka rom atalım dedim bu sefer miui 12 eu stabil attım gene şebeke sorunu yaşadık.Dedim bu da olmadı bu seferde orjinal rom global atayım dedim o da olmayınca internetden baktık ne varsa denedik olmadı
Yani hocam sorun yeni imei attıktan 1 gün sonra yaşanıyor

Oyla:

Occaut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Tekstil
Konular
11
Dostum kendin aslında cevabı bulmuşsun , hatalı IMEI atımı....

Cihaza tekrar IMEI artırın , aynı adama gitmeyin
Adam size "tamam abi hallederiz" der , yine aynısı olur

Forumda ücretli yapanlar var 50 lira civarı masrafı var

Tekrar ediyorum "aynı adama götürmeyin"

Oyla:

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Dostum kendin aslında cevabı bulmuşsun , hatalı IMEI atımı....

Cihaza tekrar IMEI artırın , aynı adama gitmeyin
Adam size "tamam abi hallederiz" der , yine aynısı olur

Forumda ücretli yapanlar var 50 lira civarı masrafı var

Tekrar ediyorum "aynı adama götürmeyin"
Yalnız hocam sorun şu telefonu aldığımız kişi bunu yapıyor ve yapan kişi arkadaşımın eniştesi

Oyla:

Occaut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Tekstil
Konular
11
Yalnız hocam sorun şu telefonu aldığımız kişi bunu yapıyor ve yapan kişi arkadaşımın eniştesi
Tamam dostum yanlış yapıyor .
%100 olay bu,
Enişteye katkılarından dolayı teşekkür edip işinin ehli bir arkadaşa IMEI attiriniz iyi akşamlar

Oyla:

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Tamam dostum yanlış yapıyor .
%100 olay bu,
Enişteye katkılarından dolayı teşekkür edip işinin ehli bir arkadaşa IMEI attiriniz iyi akşamlar
Aynen hocam haklısınız birşey daha sorucam şimdi telefonunda eu stabil miui 12 yüklü.Bu imei atarken telefonda orijinal rom mu olması lazım yoksa gene bu rom varken atılabilir mi ?

Oyla:

Occaut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Tekstil
Konular
11
Aynen hocam haklısınız birşey daha sorucam şimdi telefonunda eu stabil miui 12 yüklü.Bu imei atarken telefonda orijinal rom mu olması lazım yoksa gene bu rom varken atılabilir mi ?
Bl kilidinin açık olması ve PC ye gerekli sürücülerin yüklenmiş olması yeterli , gerisini arkadaşlar uzaktan pc ye bağlanarak hallediyor , sanırım forumda zenex yapıyordu bu işlemi , ulaşırsanız size yardımcı olur

Oyla:

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Bl kilidinin açık olması ve PC ye gerekli sürücülerin yüklenmiş olması yeterli , gerisini arkadaşlar uzaktan pc ye bağlanarak hallediyor , sanırım forumda zenex yapıyordu bu işlemi , ulaşırsanız size yardımcı olur
Teşekkür ederim iyi akşamlar

Oyla:

cagrialaf

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi Note 10
Konular
36
Dediğim gibi atılan IMEI detect olmuş. Başka birinden tekrar işlem yapmasını isteyin. Belki IMEI atanında suçu yoktur IMEI ler ne zaman sisteme düşer kimse bilemez ama sorun IMEI de.

Oyla:
Üst Alt