Bak bu mevzuda kessin kavga çıkacak vaziyet alın.
Benim ki sayılır mı bulmam ama 15 senelik mevzu. O zamanlar hastaneler şimdiki gibi değildi.
Sağlık ocağındaki bir doktorun rahatlıkla teşhis edip beni apandisit şüphesiyle üniversite hastanesine göndermesi ile başladı her şey.
Koca üniversite 9 gün boyunca teşhis koyamadı taş düşürdüğüme karar verdiler ve adını unuttuğum ciddi bir ağrı kesiciyi 9 gün sabah akşam çaktılar. 9. gün bir özel hastanenin akut batın teşhisi ile acil ameliyat oldum ve gerçekte periapendiküler abse olduğum anlaşıldı. Tabi apandisitim alınamadı. Ağrı kesiciler yüzünden bağırsak hareketlerim durdu ve 15 gün rejim 0 ile yattım. 45 gün sonrasına gün verildi ama 44.cü gün hastaneye yatmak üzere gittiğimde hastane kapısında apandisit patladı ben gene acil ameliyatla apendöktomi oldum.
Toplamda her iki ameliyatta 1,5 aydan fazla yattım.
Doç. Olmuş bir doktorun becerip teşhis koyamaması yüzünden göbek deliğimin 5 cm üstünden pelvis bölgesine kadar 20 cm savaş yarası gibi yara izim var. Velhasıl hiçte güzel anılarım yok.
Bu arada bir ablam hariç (adı hacerdi Allah razı olsun) o kendini beğenmiş canından bezmiş hemşire tayfasını muhabbete bile katmak istemiyorum.