Soru Hassas bildirim Hk.

sinanmerve2434

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
XİAOMİ Mİ9T
Meslek
Vodafone IT
Konular
3
Merhaba mi14 ultra cihaz kullanıyorum hypres beta surumune kayıt olmuştum 2 global olarak geldi yükledim aynı zamanda bu güncellemeden öncede Huawei ultimate saatimi kullanıyordum ve bildirimler tıkır tıkır düşüyordu telefonu cebimden çıkartmak zorunda kalmıyordum. Ancak şimdi bankadan yada farklı 3. Parti uygulamardan şifre veya mesaj geldiğinde saatimin ekranında hassak içerik yazıyor ve ben gelen şifreyi vs göremiyorum mecburen telefonu çıkartıp bakmam gerekiyor. Lütfen konunun çözümünü bilen bir arkadaşim bana bununla alakalı bir çözüm varsa yazsın telefonuda sıfırladım kesinlikle çözüm olmadı ne olur birisi çözümünü yazsın şimdiden teşekkürler

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
20
Merhaba hocam, sanırım sorun sistem kaynaklı değil, telefonda kullandığınız saat yazılımına gelen bir güncelleme veya ayar değişikliği sonucunda olmuş gibi. Yazılım ayarlarını kontrol edin, silip yeniden yüklemeyi deneyin

sinanmerve2434

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
XİAOMİ Mİ9T
Meslek
Vodafone IT
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba hocam, sanırım sorun sistem kaynaklı değil, telefonda kullandığınız saat yazılımına gelen bir güncelleme veya ayar değişikliği sonucunda olmuş gibi. Yazılım ayarlarını kontrol edin, silip yeniden yüklemeyi deneyin
Herşeyi denedim hocam olmuyor kafayı yemek üzereyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herşeyi denedim hocam olmuyor kafayı yemek üzereyim
Dün saatide telefonuda sıfırladım gene ayni

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
20
Bende huawei akıllı saat kullanıyorum huawei health uygulamasında bununla ilgili bir ayar göremedim. Saatin özelliği olabilir

sinanmerve2434

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
XİAOMİ Mİ9T
Meslek
Vodafone IT
Konular
3
Bende huawei akıllı saat kullanıyorum huawei health uygulamasında bununla ilgili bir ayar göremedim. Saatin özelliği olabilir
Daha önce alıyordum güncelleme yapıldıktan sonra böyle olmaya başladı hyproes 2 güncellemesinden sonra oldu çözemiyorum

gundar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gündar
Cihazım
s7 edge
Meslek
öğretmen
Konular
0
Ben de huawei watch GT4 kullanıyorum. Telefonum da mi 14 ultra. Aynı durum benim de başıma geldi. Ne yaptımsa çözemedim. İnternetten araştırdığım kadarıyla durum android 15 in güvenlik ayarları ile ilgili ama çözüm yok maalesef.

sinanmerve2434

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
XİAOMİ Mİ9T
Meslek
Vodafone IT
Konular
3
Ben de huawei watch GT4 kullanıyorum. Telefonum da mi 14 ultra. Aynı durum benim de başıma geldi. Ne yaptımsa çözemedim. İnternetten araştırdığım kadarıyla durum android 15 in güvenlik ayarları ile ilgili ama çözüm yok maalesef.
Vay arkadaş lanet olsun andorid 15 e o zaman

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
20
Geçenlerde 15 gün boyunca Android 15 kullandım ama bende bir sınırlama yoktu sorunsuz bildirimleri alıyordum. Belki global yazılımda bir kısıtlama vardır. 2 farklı A15 Custom romda sorun yoktu

gundar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gündar
Cihazım
s7 edge
Meslek
öğretmen
Konular
0
Benim hassas bildirim sorunu kendi kendine düzeldi. Hangi uygulama veya sistem güncelleme mi yaptı bilmiyorum ama artık mesajın içeriği saate geliyor.

sinanmerve2434

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
XİAOMİ Mİ9T
Meslek
Vodafone IT
Konular
3
Benim hassas bildirim sorunu kendi kendine düzeldi. Hangi uygulama veya sistem güncelleme mi yaptı bilmiyorum ama artık mesajın içeriği saate geliyor.
Halen bende sorun devam etmekte kafayı yemek üzereyim arkadaş 30.000 TL verdim saat aldım 40.000 TL'ye telefon geldi Total 70.000 TL para verdim sonuç rezalet meajalri okuyamıyorum böyle saçmalık olamaz gerçekten iğrenç ve rezil bir durum 🤬

Üst Alt