Sohbet Harici Harddisk Tavsiye..?

GöZTePeLee

Asla ölmeyen ve Hay Olana tevekkül et.(Furkan/58)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
13
abilerim kardeşlerim..1 tblık harddisk almayı düşünüyorum.biraz araştırdım uygun fiyatla paralel olarak hangisini önerirsiniz? yada varsa daha iyi bir tavsiyeniz memnuniyetle dinlerim :)
1)Samsung M3 2.5'' USB 3.0 1 tb (209 TL)
2)SeagateExpansion 1 tb 2.5'' USB 3.0 (209 TL)
3)WD 1 tb 2.5'' Exclusive Edition 3 yıl garantili+taşıma kılıflı USB 3.0 (217 TL)

Edcvhu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Vecihi
Cihazım
Mi5
Konular
1
Bende 1 gb seagate var, memnunum,
Samsung hic tavsiye etmem, wd amerikan mali ,

ALBAY PARS

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
BAHA BERK
Cihazım
KIRILDI
Konular
13
SeagateExpansion 4 tb 2.5'' USB 3.1 Tavsiyemdir. Alabilirsen Aliexpress Üzerinden Al Ben 290 TL'ye Aldım...

GöZTePeLee

Asla ölmeyen ve Hay Olana tevekkül et.(Furkan/58)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende 1 gb seagate var, memnunum,
Samsung hic tavsiye etmem, wd amerikan mali ,
seagate kullanan herkes memnun galiba.teşekkür ederim

SeagateExpansion 4 tb 2.5'' USB 3.1 Tavsiyemdir. Alabilirsen Aliexpress Üzerinden Al Ben 290 TL'ye Aldım...
hocam geldiğine göre sıkıntı olmamış gümrükte ama garanti takıntım var biraz ürün problem çıkarır mı düşüncesindeyim..gerçekten iyimiş ama fiyat baktım 550 den aşağı yok Türkiye de

ALBAY PARS

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
BAHA BERK
Cihazım
KIRILDI
Konular
13
Burası Türkiye Biz Olmazsak Türkiye'de Olmaz. Milletin Ülkesi Benzin Satar, Gaz Satar, Araba Yapar-Satar, Teknolojisini Satar Ülke Dünya Genelinde Güçlü Olur Bizim Ülkemizde Vergi Ala Ala Ala Ülkeyi Kalkındırır... Neyse Hocam Xiaomi Kullanıcısıyım O da Garantisiz. Siz Gözbebeğiniz Gibi Bakarsanız Cihaz da Hiç Bir Sıkıntı Olmaz. 6 Aydır Kullanıyorum Gayet Memnunum. Sadece Tek Sıkıntı Yanı Var Oda Harici Diski Bağlarken Pc'ye Disk Büyük Kapasiteli Olduğu İçin Sadece Pc'den Aldığı Güç Yetmiyor. Tek Sıkıntısı Priz Bağlantısı. Prize Yakın Olması Lazım...

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
Burası Türkiye Biz Olmazsak Türkiye'de Olmaz. Milletin Ülkesi Benzin Satar, Gaz Satar, Araba Yapar-Satar, Teknolojisini Satar Ülke Dünya Genelinde Güçlü Olur Bizim Ülkemizde Vergi Ala Ala Ala Ülkeyi Kalkındırır... Neyse Hocam Xiaomi Kullanıcısıyım O da Garantisiz. Siz Gözbebeğiniz Gibi Bakarsanız Cihaz da Hiç Bir Sıkıntı Olmaz. 6 Aydır Kullanıyorum Gayet Memnunum. Sadece Tek Sıkıntı Yanı Var Oda Harici Diski Bağlarken Pc'ye Disk Büyük Kapasiteli Olduğu İçin Sadece Pc'den Aldığı Güç Yetmiyor. Tek Sıkıntısı Priz Bağlantısı. Prize Yakın Olması Lazım...

Hocam acaba ürünün bağlantı adresini paylaşır mısınız ?
Bana da lazım ve boyutuna göre gayet ucuz bir ürün.

Üst Alt