Strafil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note11pro
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 12
Telefon Modeli
Xiaomi 11t (amber)
Bootloader Kilidi
Kapalı
Cihaz xiaomi 11t [amber] kod adı neden amber anlamadım normalde agate oluyor cihaza muiu 14 den hyperos [hyperos agate 1.0.11] a gecirecektim bootloopa girdi bir sure sonra kapandı baktıgımda hardbrick olmustu bypass ederek brom mode dan sp flash tool ile miui 12 yukledım telefon acıldı ama bootloop da bootloader kapalı telefonun icinde mi hesabı yok fastboot mode a erişimim var recovery giremiyorum bootloader ı nasıl bootloader acabilirim yada telefonu kurtarabilirim amber e ait herhangi bir rom bulamadım bi sure arastırma yaptım bikac kişi agate ve amberin farkı olcagını sanmıyorum demiş muhtemelen oyuzden hardbrick oldu suan bootloopda.

Lyewor_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
5
Brom mod ile bootloader kilidini açın. Daha sonra fastboot üzerinden mi flash tool aracılığı ile CİHAZIN KENDİ KODUNA UYGUN rom yüklemeniz lazım. Sp flash tool ile format all seçeneği ile kullandıysanız imeiler gitmiş olabilir.

Oyla:

Strafil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note11pro
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Brom mod ile bootloader kilidini açın. Daha sonra fastboot üzerinden mi flash tool aracılığı ile CİHAZIN KENDİ KODUNA UYGUN rom yüklemeniz lazım. Sp flash tool ile format all seçeneği ile kullandıysanız imeiler gitmiş olabilir.
hocam imei sorun degil brom mode ile nasıl bootloader acacagım bide 11t icin amber kod adlı rom yok hepsi agate

Oyla:
Üst Alt