Çözüldü Hard Reset sonrası mi hesabı telefonumu kilitledi

• Konbuyu başlatan 4vc1
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3
  • Görüntüleme 386

4vc1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bahadır
Cihazım
note 10 lite
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12
Telefon Modeli
Mi note 10 lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar,
Telefonuma bugün hard reset attım. Reset sonrası telefon açıldıktan sonra "Mi hesabı bu telefonu korumaya aldı " diyerek benden telefona ait Mi hesabının şifresini sordu. Tabii ben de hatırlayamadığım için telefonu aktive edemedim. Mi hesap gitiş sitesinden şifremi unuttum diyerek yeni şifre talep etmek istedim. Ancak orda da telefon numaram ile kurtarma işlemini yaparken gönderilen sms'i telefon açılmadığı için okuyamadığımdan gelen şifreyi de göremedim ve giriş yapamadım. Şimdi benim normalde hattımı başka telefona takıp, şifreyi talep edip, gelen sms onay kodunu girip hesaba erişmem lazım ama başka telefon yok. Bu sorunu aşmanın kolay bir yolu var mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Çözüm
Sonuçta tek güvenlik önlemi o numara, SMS gelmesi için başka telefon bulup takıp onaylamanız şart.. format atılacağı zaman, şifreyi unutma riskine karşı hesabı kaldırıp öyle format atın. Ya da şifreyi unutmayın :)

OGSKY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Lavender & 9S
Konular
8
o sms olmadan işlem yapamazsınız. eş dost birinin telefonunu bir kaç dakikalığına kullanarak sorunu çözebilirsiniz.

Oyla:

Melisa38

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melisa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
18
Sonuçta tek güvenlik önlemi o numara, SMS gelmesi için başka telefon bulup takıp onaylamanız şart.. format atılacağı zaman, şifreyi unutma riskine karşı hesabı kaldırıp öyle format atın. Ya da şifreyi unutmayın :)

Oyla: Çözüm

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
8
Konuya ek olarak şöyle bir minik bilgi vermek isterim. Arkadaşın bahsettiği ekranda bazen şifre doğru demesine rağmen yine hata veriyor. Network bağlantı hatası hatası şeklinde. Bunun sebebini modemlerin 2.4/5.g yayınından kaynaklandığını düşünüyorum. Başka bir cihazdan internet paylaşıldığında yada pin kodu olmayan simkartın interneti ile bu ekran geçilebiliyor..

Oyla:
Üst Alt