Yardım Hard Reset attım ve mi hesap bilgilerimi hatırlamıyorum

Sweqz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9 s
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI V11
Telefon Modeli
Mi 9s
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Değerli forum üyeleri yardımınıza ihtiyacım var telefonumda mi hesap şifremi bilmiyordum diye çoğu şey kısıtlıydı ayarlardan fabrika ayarlarına sıfırlamayı denedim lakin mi şifresi istedi ve eski telefon numarama kayıtlı olduğu için kodda alamadım bende internetten okuduğum bilgilerle telefona hard reset attım ve komple sıfırlanıp düzeleceğini sandım ama istediğimiz gibi olmadı eklediğim fotoğraftaki uyarı çıktı karşıma ve bu bölümü mi bilgilerimi bilmediğim için açamıyorum telefoncuya sordum 750 tl bir para istedi benim maddi durumum şuan buna müsaade veremez telefonda günümüzde ihtiyaç aranızda bilgisi olan bana yardımcı olabilirmi izleyeceğim adımları şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim 😊

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bootloader kilidi açıksa bypass yapılır. Değilse serverdan kaldırmak gerekir her türlü masraf çıkar ücretsiz çözümü mevcut değil

Oyla:

Toorop

Premium Üye
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Email ekli değil miydi hesaba? Şifre sıfırlamayı deneyin email ile yoksa tek çözüm EDL gibi duruyor bootloader açık değilse

Oyla:

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
i.mi.com adresine girip siminizide başka tele takın ordan şifre unuttum dan şifrenizi değişmeyi deneyin ya mail ya telefon illaki bir şeyle kayıt olmusınuzdır..ordan düzelttiniz düzelttiniz yoksa yetkili hesap lazım

M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt