- Adım
- Rıdvan
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 19
nasıl hardbrick yaptığınızı anlatır mısınızArkadaslar hard brickten 3 gun geçti suan bildirim isigi yanmaya basladi ne is bu (yanıp sonuyor acma tusuna basınca)
Sevinmiştim bi an ışık yanincaPil bitiyor.
Hocam yanlışlıkla masik lavender atacagima masik rafael attim bilmiyodum o zaman oyle olduğunu sonra cihazınız bu romla uyumlu degil dedi sonra note 7 eu rom yukledim bu sefer doğru rom, bunada cihaziniz bu romla uyumlu degil dedi format data yapayim dedim yaptiktan sonra yeniden başlattım recovery de sonrasi malumnasıl hardbrick yaptığınızı anlatır mısınız
Deneyeceğim hocamCihazı şarjda bırakın ve sonra ses kısma ile güç tuşuna basarak fastboot moduna alın ekran gelmesede pc ye bağlayın ve mi flash ile stock rom kurun. Refresh basın cihazı görüyorsa romu kurması gerekir. Eğer olmazsa bu yöntemi deneyin
Rehber - Redmi Note 7 EDL Modda Yetkili Hesap Olmadan Fastboot Rom Atma [Unbrick Kurtarma]
Telefonunuza gelebilecek zararlardan sorumluluk kabul etmiyoruz.Lütfen yöntemi dikkatli uygulayın Bilindiği gibi artık yeni Xiaomi cihazlarında EDL modunu Yetkili bir Mi hesabı olmadan kullanamıyoruz. Fakat bazı geliştiriciler Redmi Note 7 için eski cihazlardan yola çıkarak bu durumu tersine...forum.miuiturkiye.net
Hocam bunun işe yarama ihtimalini ogrenebilirmiyim acaba merak ettim suan pc yok daCihazı şarjda bırakın ve sonra ses kısma ile güç tuşuna basarak fastboot moduna alın ekran gelmesede pc ye bağlayın ve mi flash ile stock rom kurun. Refresh basın cihazı görüyorsa romu kurması gerekir. Eğer olmazsa bu yöntemi deneyin
Rehber - Redmi Note 7 EDL Modda Yetkili Hesap Olmadan Fastboot Rom Atma [Unbrick Kurtarma]
Telefonunuza gelebilecek zararlardan sorumluluk kabul etmiyoruz.Lütfen yöntemi dikkatli uygulayın Bilindiği gibi artık yeni Xiaomi cihazlarında EDL modunu Yetkili bir Mi hesabı olmadan kullanamıyoruz. Fakat bazı geliştiriciler Redmi Note 7 için eski cihazlardan yola çıkarak bu durumu tersine...forum.miuiturkiye.net
İki seçenekten biri muhakkak işe yarıyacaktır hocam. Pc lazım. Tüm driverları yükleyin kurun ve işlemlere başlayın herşeyi doğru yaparsanız 1 saate telefon hayata dönürHocam bunun işe yarama ihtimalini ogrenebilirmiyim acaba merak ettim suan pc yok da