Yardım hard brick hatasi

• Konbuyu başlatan sass
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3
  • Görüntüleme 397

sass

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
asesc
Cihazım
not 8 pro
Konular
19
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui endonezya
Telefon Modeli
redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Açık
merabalar telefon hard brick oldu sp flash tool ile kurtarmaya calisiyorum ama STATUS_EXT_RAM_EXCEPTION hatasi veriyor port var bypas falan hersey tamam ama olmuyor kirmizi download DA 100% yaziyor ver ext_ram_exception hatasi veriyor ne yapmaliyim farkli scatter, da kullandim yinede olmadi

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2022-04-16 182235.png
    Ekran görüntüsü 2022-04-16 182235.png
    13 KB · Görüntüleme: 11

sefagler

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
2
merabalar telefon hard brick oldu sp flash tool ile kurtarmaya calisiyorum ama STATUS_EXT_RAM_EXCEPTION hatasi veriyor port var bypas falan hersey tamam ama olmuyor kirmizi download DA 100% yaziyor ver ext_ram_exception hatasi veriyor ne yapmaliyim farkli scatter, da kullandim yinede olmadi
Flash toolun farklı versiyonlarını denedin mi.

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Verdiği hata port ile ilgili hocam.
Küçük Bir araştırma yapınca yabancı kaynaklarda kablo bağlı olduğu USB yuvasından kaynaklı şeklinde öngörülüyor.
Tabi Emin değilim ama bypass ülkemizde geç yayıldığı için pek aynı sorunu yaşayıp çözüm bulan olmayabilir.
Cihaza eng rom kurmayı deneyin direk MIUI 12 denemeyin derim.
8 proda eng rom varken boot kilidi açılıyor ama diyelim açık değil yinede eng romdan çıkana kadar mi flash tool ile kurulum oluyor eng rom deneyin.
Clean+download seçmeyin efs dahil cihazın seri numarasını vs herşeyi siler sonrasında cust hatası verir her kurulumda

Oyla:
Üst Alt