Çözüldü Hangisini seçmeli?

halilgurbuz

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
216
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOS
Telefon Modeli
Xiaomi 14T Xiaomi 14T Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese selamlar.

Xiaomi 14T 12/512
Xiaomi 14T Pro 12/512

Her ikiside yurt dışı global cihaz veserver kayıtlı.

Fiyatlar herkesin malumu.

Sizce hangisi ve neden? Özellikle kullanan arkadaşlar yorumlarınızı esirgemezseniz memnun olurum.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
MTK 9300+ işlemci + Kamera + 120W Hızlı Şarj bence 14T Pro'nun en temel üstünlükleri hocam.

Yurtdışı cihazları göz önüne alırsak bence 14T Pro aradaki farkı kesinlikle hak ediyor. Oğlumun telefonunu yenilemem lazım, karne hediyesi olarak benim tercihim 14T Pro olacak gibi görünüyor. 512 ile 1TB arasında 1.000₺ gibi bir fark var. Ben muhtemelen 1TB alacağım. Eğer siz de satın alacaksanız satıcı ve fiyat tavsiyelerinizi özel mesajla beklerim hocam.

Oyla:

halilgurbuz

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
216
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MTK 9300+ işlemci + Kamera + 120W Hızlı Şarj bence 14T Pro'nun en temel üstünlükleri hocam.

Yurtdışı cihazları göz önüne alırsak bence 14T Pro aradaki farkı kesinlikle hak ediyor. Oğlumun telefonunu yenilemem lazım, karne hediyesi olarak benim tercihim 14T Pro olacak gibi görünüyor. 512 ile 1TB arasında 1.000₺ gibi bir fark var. Ben muhtemelen 1TB alacağım. Eğer siz de satın alacaksanız satıcı ve fiyat tavsiyelerinizi özel mesajla beklerim hocam.
Yorum için teşekkürler hocam. Bende 14T ile pro arasında kaldım. Söylediğinize benzer şekilde 14T ile pro arasında da 1000₺ fark var. Benim seçimim 12/512 Beni belki bilirsiniz standart user modundayım 🙂 ancak geçen hafta bir oyun yükledim. Genshin impact diye bi oyun. Neredeyse her marka telefon incelemesinde bu oyunu açıp şöyle fps veriyor böyle sonuç veriyor diyorlar. Bende merak edip yükledim. 32GB boyutu var. Baya güzel. Açık dünya senaryolu güzel oyun. 🙂 Yaş oldu 47. Bu saatten sonra oyun oynamam derdim ama oldu 😁 Telefonu kullanım senaryomda genelde kamera fotoğraf çekimi dışında standart şeyler için kullandığımdan dolayı, ne gerek var pro ya diyorum da. 1000₺ fark da bişey değil aslında. Size özel mesaj ile fiyatları belirgin bilindik güvenilir kişilerin listesini atarım.

Oyla:

halilgurbuz

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
216
Yorum için teşekkürler hocam. Bende 14T ile pro arasında kaldım. Söylediğinize benzer şekilde 14T ile pro arasında da 1000₺ fark var. Benim seçimim 12/512 Beni belki bilirsiniz standart user modundayım 🙂 ancak geçen hafta bir oyun yükledim. Genshin impact diye bi oyun. Neredeyse her marka telefon incelemesinde bu oyunu açıp şöyle fps veriyor böyle sonuç veriyor diyorlar. Bende merak edip yükledim. 32GB boyutu var. Baya güzel. Açık dünya senaryolu güzel oyun. 🙂 Yaş oldu 47. Bu saatten sonra oyun oynamam derdim ama oldu 😁 Telefonu kullanım senaryomda genelde kamera fotoğraf çekimi dışında standart şeyler için kullandığımdan dolayı, ne gerek var pro ya diyorum da. 1000₺ fark da bişey değil aslında. Size özel mesaj ile fiyatları belirgin bilindik güvenilir kişilerin listesini atarım.
Burda bi yazım hatası yapmışım 😁 14T ile 14T pro arasında 1000₺ fark var demişim. Neye istinaden böyle yazdım bilmiyorum 🙂 konuyu okuyanlar kusura bakmasın.

Oyla:

halilgurbuz

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
216
ikisinide seçmiyorum. Bütçeme ve aklıma uygun olan Samsung S24 FE modelini seçiyorum 😁 Gençlere ve kendini genç hissedenlere Xiaomi ile başarılar diliyorum. 😎

Oyla:
Üst Alt