Yardım Hangisi Mi Max 2 vs Mi 5 Plus

furkanogrk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
31
Arkadaşlar merhabalar yarın telefon almaya gideceğim ama bu 2 cihaz arasında kararsız kaldım. Oyun Uygulama kasma donma yapmayacak beni üzmeyecek bir cihaz almak istiyorum kamera hiç kullanmıyorum desem yeridir pili önemli en kötü 1 günü çıkartmasını isterim, İphone 6 plusdan geçeceğim bu yüzden büyük ekranı dert etmiyorum. Sizce hangisini ve hangi + yönleri sayesinde seçmeliyim. Teşekkür ederim.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
287
Arkadaşlar merhabalar yarın telefon almaya gideceğim ama bu 2 cihaz arasında kararsız kaldım. Oyun Uygulama kasma donma yapmayacak beni üzmeyecek bir cihaz almak istiyorum kamera hiç kullanmıyorum desem yeridir pili önemli en kötü 1 günü çıkartmasını isterim, İphone 6 plusdan geçeceğim bu yüzden büyük ekranı dert etmiyorum. Sizce hangisini ve hangi + yönleri sayesinde seçmeliyim. Teşekkür ederim.
Mi Max 2, Max 3 gelene kadar, Xiaomi'lerin Kral'ı dır....buyurun size seçme nedeni

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

furkanogrk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence farketmemişsin hocam :)farketseydin konu başlığında görürdük bunu :)
konu başlığını değiştirmeyi denedim ama beceremedim. eğer farketmemiş olsam sizin yorumunuza cevap atar mıydım ?
[doublepost=1524078348,1524078326][/doublepost]
Mi Max 2, Max 3 gelene kadar, Xiaomi'lerin Kral'ı dır....buyurun size seçme nedeni

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Skorpi hocam max 3 ne zaman gelir sizce

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
konu başlığını değiştirmeyi denedim ama beceremedim. eğer farketmemiş olsam sizin yorumunuza cevap atar mıydım ?
[doublepost=1524078348,1524078326][/doublepost]
Skorpi hocam max 3 ne zaman gelir sizce
skorpi hocama sormuşsunuz ama o söylemeden ben söyleyeyim onun sözü bu"1 aya kadar gelir demişti benimde tahmini 1-1.5 aya kadar gelir"
max 3 özellikleri sızdırıldıgı için %95 ihtimal söylendiği gibi çıkacaktır
6 inç ekran 5.500 batarya +660 veya 630 işlemci 660 olursa daha iyi olur 10 saatten fazla ekran süresi alınabilir görünüyor
kameraları iyileştirilmiş olacaktır max 2 de güzel kamera var üzerine +2 koysalar süper olur
4-6 gb ram 64 gb hafıza 1500 tl bandında çıkarsa da daha ne olsun derim ben

Oyla:

furkanogrk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
skorpi hocama sormuşsunuz ama o söylemeden ben söyleyeyim onun sözü bu"1 aya kadar gelir demişti benimde tahmini 1-1.5 aya kadar gelir"
max 3 özellikleri sızdırıldıgı için %95 ihtimal söylendiği gibi çıkacaktır
6 inç ekran 5.500 batarya +660 veya 630 işlemci 660 olursa daha iyi olur 10 saatten fazla ekran süresi alınabilir görünüyor
kameraları iyileştirilmiş olacaktır max 2 de güzel kamera var üzerine +2 koysalar süper olur
4-6 gb ram 64 gb hafıza 1500 tl bandında çıkarsa da daha ne olsun derim ben

Teşekkür ederim. dün kipaya gittim mi max 2 inceleme şansım oldu gerçekten çok güzel cihaz büyük olabilir ama plus modellerde kullandığım için cihazı elime alınca yadırgamadım. Telefonsuz olduğum için 1 ay beklemek zor olabilir ama max 2 tahminimce 1 hafta içinde alacağım.

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Mi max 2 ile mi5s plus Arasında fiyat farkı var ancak Kamera kullanmayan sadece oyun ağırlıklı kullanacaksanız mi5s plus işlemci açısından çok üstündür. Ben olsam mi note 3 e de bakardım. Hem oyun hem kamera için fazlasıyla iyi.

Oyla:
Üst Alt