Soru Hangi Telefon Aralığında F/P Telefonu seçilmelidir

Secreverse

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Secreverse
Cihazım
Xiaomi Mi Max 2
Konular
4
Merhabalar Benim telefona ihtiyacım var çalışıcagım yazın ve para biriktiricem fakat ne kadar biriktiricegimi kestiremiyom size fiyatlar versem o fiyatlar arası hangi telefonu seçersiniz ekranın büyük olması iyi olur 5.54 den fazla olsun yeter 5.14lü note 3 düşündüm çok küçük geldi bide oyun oynarım bataryası 1günü götürmeli ama çok büyük kapasiteli oyunlar oynamam bazen oynarım oda 1 2 saat kadar oynamam pubg filan en fazla 30 dakka el hissiyatı güzel olsun zıtpırt prize gitmek istemiyorum ses kalitesi önemli müzik dinlemem video film izlerim youtubede takılırım bide telefonu uzun ömürlü olsun her zaman telefon alıcak gibi bir durumum yok bide buradaki 2ci el satanlara güvenilirmi bide önerebiliceginiz stoku iyi kişiler --sefa-- yı biliyorum şimdiden teşekkür ederim

1300Tl Bandında

1700Tl Bandında

2300Bandında

2600Bandında

Daha fazlasını kazansam bile ailemin izin vericegini sanmıyorum.

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Konu ilgili bölüme taşındı, iyi forumlar.

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Oyla:

Secreverse

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Secreverse
Cihazım
Xiaomi Mi Max 2
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet Çok doğru diyorsunuz ama bulabilicegim telefonların genellikle pahalı oluyolar amiral gemileri çok çeken yok ama param olursa mi max 2 alıcam kararlastırdım ama fortnite in android versiyonu çıkarsa oyuncu telefonuna yönelebilirim güzel bir rom sürümü biliyorum mi max 2nin biri paylasmıstı oyun oynayacagım güzel bir telefon bulamadım note 3 var oda küçük geldi Hayırlısı

İyi Akşamlar.

Oyla:

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
Evet Çok doğru diyorsunuz ama bulabilicegim telefonların genellikle pahalı oluyolar amiral gemileri çok çeken yok ama param olursa mi max 2 alıcam kararlastırdım ama fortnite in android versiyonu çıkarsa oyuncu telefonuna yönelebilirim güzel bir rom sürümü biliyorum mi max 2nin biri paylasmıstı oyun oynayacagım güzel bir telefon bulamadım note 3 var oda küçük geldi Hayırlısı

İyi Akşamlar.

Yazın çalışacağına göre planlamalarınızı şimdiden yapmayın.
2019 Teknoloji planında sektör nasıl ilerler fiyatlandırmalar nasıl olur çıkacak olan cihaz modellerine bağlı olur.
Siz emeğinizin karşılığını o zamana kadar biriktirin gündemde olan cihazlar konuşulur elbette ki.
Acele etmeyin şimdiden.
İşlemci platformu yenilikçidir her zaman beklemede kalın.

Oyla:

Secreverse

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Secreverse
Cihazım
Xiaomi Mi Max 2
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her yeni çıkan cihaz pahalı olur xiaomi hep pahalı cihazlar çıkarıyor ucuz telofunun 2tane satılmasımı mi8in 1 kere satılması daha karlı diyolar
Mi max 3 ün boyutu çok büyümeyüp 636 veya 660 takarlarsa fiyatı 1800 1900seyrinde olur telefon cok satılır 7inch olucakmış yaklaşık vazgectim ben max 3 ten max2 alıcam onun kadar yüksek bataryalı telefon gelirse 400lü sp gelmesse tabi onuda araştırırım doğru diyorsunuz

Oyla:
Üst Alt