Arkadaşlar merhaba cihazı yeni aldım yurtdısi cihazı ama hangi bölge bu cihaz anlamadım guncellemede yok nabmam lazım. Yardımlarınız için teşekkürler..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bende de aynı sıkıntı var mi 10 android 10 da kaldı global rom güncelleme bildirimi geliyor indiriyorum yükleme yapmak yerine güncelleme doğrulama sorunu bir türlü aşamadım mi flash tool ile BL açmadan yükleyebilseydik süper olurdu neyse artık MIUI 13 bekliyecem birde şu güncelleyici neden böyle sanki Android one resim atıyorumCihaz Endonezya romunda hocam. Xiaomi'de şu an hiçbir telefon kendi güncelleyicisi üzeriden android 10'dan android 11'e geçiş yapamıyor. Xiaomi'den kaynaklanan bir sorun. İsterseniz Mi Flash yazılımı ile güncelleme yapabilirsiniz. Onun harici beklemeniz gerekiyor, Xiaomi çözene kadar.
cevap ın ıcın tesekkur ederım ustad.Cihaz Endonezya romunda hocam. Xiaomi'de şu an hiçbir telefon kendi güncelleyicisi üzeriden android 10'dan android 11'e geçiş yapamıyor. Xiaomi'den kaynaklanan bir sorun. İsterseniz Mi Flash yazılımı ile güncelleme yapabilirsiniz. Onun harici beklemeniz gerekiyor, Xiaomi çözene kadar.
Evetcevap ın ıcın tesekkur ederım ustad.
son bır soru sorsam umarım kızmassın.. mı flash uzerınden yazılımı guncellesem telefondakı butun bılgıler sılınırmı ?
Rica ederim hocam. MI Flash için bootloader kilidiniz açık olmalı. Yükleme yaparken kilidi tekrar kapatmamaya da dikkat edin. Temiz kurulumda bütün bilgiler silinir. Silinmeyen seçenek de var ama bootloaderı tekrar kilitliyor mu ve ne kadar sağlıklı onu bilmiyorum.cevap ın ıcın tesekkur ederım ustad.
son bır soru sorsam umarım kızmassın.. mı flash uzerınden yazılımı guncellesem telefondakı butun bılgıler sılınırmı ?