- Adım
- Murat Mehmet
- Cihazım
- Note 8 pro
- Konular
- 12
Redmi note 8 pro cihazım var hangi sarj teknolojisi ve sürümü kaç
Tamam 18w teknoloji sürümü ne çip18W ile şarj oluyor.
Tamam 18w teknoloji sürümü ne çip
Hızlı sarj aleti alacağım ama hangisi orjinal şuan elimdeki model ankero ne ki? neye lazım ya da
Zaten piyasadaki yarısından çoğu 18wtHızlı sarj aleti alacağım ama hangisi orjinal şuan elimdeki model anker
Hangi ORJİNALZaten piyasadaki yarısından çoğu 18wt
Xiaomi'nin kendisine ait 18wt şarj aleti bulamazsın artık üretilmiyor. Onun yerine McDodo bakabilirsin.Hangi ORJİNAL
Piyasadaki çoğu sarj aleti sahte hangisi orjinal bilmiyorum zaten bende anker sarj aleti var onu kullanıyorum alırsam orjinal alayım diyorum ama hangisi bilmiyorumXiaomi'nin kendisine ait 18wt şarj aleti bulamazsın artık üretilmiyor. Onun yerine McDodo bakabilirsin.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Peki hangi mcdodo ürünü alayımXiaomi'nin kendisine ait 18wt şarj aleti bulamazsın artık üretilmiyor. Onun yerine McDodo bakabilirsin.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Lütfen cevap verin aydınlatınXiaomi'nin kendisine ait 18wt şarj aleti bulamazsın artık üretilmiyor. Onun yerine McDodo bakabilirsin.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir