Yardım hangi romu kurmami onerirsiniz ?

Mehmetyahya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet yahya
Cihazım
Redmi note 10s
Konular
13
redmi note 10s global surum cihazim var miui 13.8 kullaniyordum gb surum, memnun degildim youtube de ve music de surekli crash veriyordu.

bende mi flashla miui 12.5.16gb kurdum ama kurmamdami sorun oldu yoksa eskiden demi boyleydi bilmiyorum telefon baya yavasladi gecisler falan baya sıkınti oldu

bootloader kilidi acik ve twrp kurdum ondan olabilirmi?

simdi ben miui 13 tr,endonezya vs. bi rom kursam global surumune gore fark olurmu,Yukliyebilirmiyim ?

Sisikicimars

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ubam
Cihazım
Mi 11
Konular
0
redmi note 10s global surum cihazim var miui 13.8 kullaniyordum gb surum, memnun degildim youtube de ve music de surekli crash veriyordu.

bende mi flashla miui 12.5.16gb kurdum ama kurmamdami sorun oldu yoksa eskiden demi boyleydi bilmiyorum telefon baya yavasladi gecisler falan baya sıkınti oldu

bootloader kilidi acik ve twrp kurdum ondan olabilirmi?

simdi ben miui 13 tr,endonezya vs. bi rom kursam global surumune gore fark olurmu,Yukliyebilirmiyim ?
Merhaba Öncelikle bendede aynı cihaz var telefonunun kasma donma olayı trwp veya bl kilidinden çok büyük bir ihtimalle değil sana önerim MIUI global Indonesia olur. TRWP İLE TEMİZ KURULUM YAP ayrıca Indonesia romda reklamlar az ve kapatıla biliyor ve Google nin gereksiz uygulamaları yok arama uygulaması çok iyi ve rom baya stable umarım işine yarar sana link bırakıyorum oradan indir kur Umarım işine yarar 😁

Üst Alt