- Adım
- Teoman
- Cihazım
- Poco x6
- Meslek
- Memur
- Konular
- 13
Şu an EU 11.0.5.0 stabildeyim. Kürkçü dükkanına geri döndüm 
Son düzenleme:
Ayrıca rom fanatikliği de başka bir etken. Kendisi kullanmasa bile, geliştiriciden fazla savunan/öneren görebiliyoruz.Anketi baltalamak gibi olmasın ama,bu rom işi "kullanıcıdan kullanıcıya,cihazdan cihaza,kurulumdan kuruluma,operatörden operatöre, baz istasyonuna uzaklık-yakınlık vs bir sürü bu ekran süresini/performansını etkileyen neden/sebep var..." bu yüzden kullanıcı,romları deneyip kendine uygun olan romu bulup kullanmalı....
Selamlar.
Şu an hangi romu kullandığımızı anketliyorum arkadaşlar. Sebeplerini de ekleyebilirseniz beyin fırtınası yapılabilir, özellikle kararsız kalan arkadaşlara yardımcı olması açısından. Katılım için şimdiden teşekkürler...
Ayrıca rom fanatikliği de başka bir etken. Kendisi kullanmasa bile, geliştiriciden fazla savunan/öneren görebiliyoruz.
Ankete AOSP romları da seçenek olarak eklemeniz daha iyi olabilirdi bence.
Reelde de tanıdığım çok insan var. Sürekli rom deneyen kişilerin tecrübelerine ve önerilerine saygı duyuyorum, çarpraz değerlendirme yapıp, kullanmasa bile değerlendirme ve ihtiyaçlara göre öneride bulunabiliyorlar. Sadece muhalif olmak için savunma, kafa karıştırmaktan öteye gitmiyor.O şimdi asker![]()
Reelde de tanıdığım çok insan var. Sürekli rom deneyen kişilerin tecrübelerine ve önerilerine saygı duyuyorum, çarpraz değerlendirme yapıp, kullanmasa bile değerlendirme ve ihtiyaçlara göre öneride bulunabiliyorlar. Sadece muhalif olmak için savunma, kafa karıştırmaktan öteye gitmiyor.
Sayın Hocam Sizin bu söyleminiz, benim mottom.rom işi "kullanıcıdan kullanıcıya,cihazdan cihaza,kurulumdan kuruluma,operatörden operatöre, baz istasyonuna uzaklık-yakınlık vs bir sürü bu ekran süresini/performansını etkileyen neden/sebep var..." bu yüzden kullanıcı,romları deneyip kendine uygun olan romu bulup kullanmalı....