- Adım
- Caner
- Cihazım
- Mi Note 10
- Konular
- 9
Hangi romu kullaniyorsunuz, sizce arayüzü en güzel ve sorunsuz rom hangisi?
Masik P kullanıyorum gayet stabil memnunum ..Hangi romu kullaniyorsunuz, sizce arayüzü en güzel ve sorunsuz rom hangisi?
1- Hangi romda olduğunuzu bilmiyoruz.Romdaki pil performansından hiç memnun değilim ne önerirsiniz?
Cihazın alt forumundan Ana Konu'ya veya Ekran Süresi Paylaşım konusuna yazabilirsiniz. Oradan daha kesin bilgiler alırsınız. Çünkü farklı cihazlarda aynı romlar aynı performansı vermiyor.Hocam öncelikle merhaba. Evet ben redmi note 8 pro kullanıyorum şuan ama diğer cihazım da forumuna yazdığım cihaz. Onunla pek uğraşmıyordum ama pili kötüye gidince son güncelleme de arrow kurdum onda da istediğimi alamadım ve cihaz gece uyuyor bazı hatalar da gördüm. Bu yüzden ona stabil ve iyi bir rom kurup uğraşmak istemiyorum bu yüzden yazdım buraya.
Hocam kendi cihazım için değil bendeki mi note 10 için istemiştim kendi cihazımda sorun yokCihazın alt forumundan Ana Konu'ya veya Ekran Süresi Paylaşım konusuna yazabilirsiniz. Oradan daha kesin bilgiler alırsınız. Çünkü farklı cihazlarda aynı romlar aynı performansı vermiyor.
Ana Başlık - Redmi Note 8 Pro - Ana Konu ve İnceleme
Xiaomi Redmi Note 8 Pro [begonia] ANA KONU - İNCELEME Merhaba, Mi Hayranları? Bugün birkaç hafta kullandıktan ve etrafımızdaki yutturmaca gerçeğini gördükten sonra tamamen yenilenmiş olan bu yeni Redmi serisinden Kamera Kralı'nı, tamamen yenilenmiş Redmi Note 8 Pro'yu anlatacağım. Redmi Note 8...forum.miuiturkiye.net
İnceleme - Redmi Note 8 Pro Ekran Süresi Paylaşımı
Merhabalar, bu konu üzerinden Redmi Note 8 Pro ile aldığınız ekran sürelerini paylaşabilirsiniz. Kullanmış olduğunuz romu ve sürüm bilgisini belirtmeyi unutmayınız. Endonezya MIUI v11.0.2.0forum.miuiturkiye.net
Profilinizde yazan cihaz da Mi 9T Pro? Hocam, açıklayıcı yazmıyorsunuz ki yardımcı olalım.Hocam kendi cihazım için değil bendeki mi note 10 için istemiştim kendi cihazımda sorun yok
Hocam şöyle anlatayım hızlı cihaz değiştiren biriyim. Profilimdeki cihazı değiştirmeyi unuttum kusura bakmayın Siz söyleyince farkına vardım bunun hatta. Dediğim gibi sorunum mi note 10 cihazım için öneri istedim diğer cihazlarla ilgili bir sorunum yok ama bu cihaz hakkında bayağı bir bilgi eksikliğim var.Profilinizde yazan cihaz da Mi 9T Pro? Hocam, açıklayıcı yazmıyorsunuz ki yardımcı olalım.