Soru Hangi romu kullanıyorsunuz mi?

sansarcelal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Caner
Cihazım
Mi Note 10
Konular
9
Hangi romu kullaniyorsunuz, sizce arayüzü en güzel ve sorunsuz rom hangisi?

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Arayüzü en güzel ve sorunsuz diye bir rom yok miui/aosp tüm romlar geliştiren kişinin becerisine yeteneğine bakıyor. Romun adı birebir aynı olsa bile geliştiricisi değiştiğinde bile romun kalitesi azalabilir artabilir ve A model cihazda sorunsuz çalışan rom B model cihazda berbat olabilir.

hakyavuz96

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi9t pro
Konular
31
Romdaki pil performansından hiç memnun değilim ne önerirsiniz?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Romdaki pil performansından hiç memnun değilim ne önerirsiniz?
1- Hangi romda olduğunuzu bilmiyoruz.
2- Cihazınız ne onu da bilmiyoruz. Profilinizde yazana göre farklı bir cihaz kullanıyorsunuz. Farklı bir cihazın konusuna yazmışsınız. Uygun konuya yazmanız daha iyi olacaktır.
3- Yukarıdaki bilgileri verirseniz yardımcı olabiliriz ancak uygun bir konuya yazarsanız daha fazla kişi yardımcı olacaktır.

hakyavuz96

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi9t pro
Konular
31
Hocam öncelikle merhaba. Evet ben redmi note 8 pro kullanıyorum şuan ama diğer cihazım da forumuna yazdığım cihaz. Onunla pek uğraşmıyordum ama pili kötüye gidince son güncelleme de arrow kurdum onda da istediğimi alamadım ve cihaz gece uyuyor bazı hatalar da gördüm. Bu yüzden ona stabil ve iyi bir rom kurup uğraşmak istemiyorum bu yüzden yazdım buraya.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Hocam öncelikle merhaba. Evet ben redmi note 8 pro kullanıyorum şuan ama diğer cihazım da forumuna yazdığım cihaz. Onunla pek uğraşmıyordum ama pili kötüye gidince son güncelleme de arrow kurdum onda da istediğimi alamadım ve cihaz gece uyuyor bazı hatalar da gördüm. Bu yüzden ona stabil ve iyi bir rom kurup uğraşmak istemiyorum bu yüzden yazdım buraya.
Cihazın alt forumundan Ana Konu'ya veya Ekran Süresi Paylaşım konusuna yazabilirsiniz. Oradan daha kesin bilgiler alırsınız. Çünkü farklı cihazlarda aynı romlar aynı performansı vermiyor.

hakyavuz96

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi9t pro
Konular
31
Cihazın alt forumundan Ana Konu'ya veya Ekran Süresi Paylaşım konusuna yazabilirsiniz. Oradan daha kesin bilgiler alırsınız. Çünkü farklı cihazlarda aynı romlar aynı performansı vermiyor.

Hocam kendi cihazım için değil bendeki mi note 10 için istemiştim kendi cihazımda sorun yok ☺️

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Hocam kendi cihazım için değil bendeki mi note 10 için istemiştim kendi cihazımda sorun yok ☺️
Profilinizde yazan cihaz da Mi 9T Pro? Hocam, açıklayıcı yazmıyorsunuz ki yardımcı olalım. :)

hakyavuz96

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi9t pro
Konular
31
Profilinizde yazan cihaz da Mi 9T Pro? Hocam, açıklayıcı yazmıyorsunuz ki yardımcı olalım. :)
Hocam şöyle anlatayım hızlı cihaz değiştiren biriyim. Profilimdeki cihazı değiştirmeyi unuttum kusura bakmayın ☺️ Siz söyleyince farkına vardım bunun hatta. Dediğim gibi sorunum mi note 10 cihazım için öneri istedim diğer cihazlarla ilgili bir sorunum yok ama bu cihaz hakkında bayağı bir bilgi eksikliğim var.

Üst Alt