Rom hangi rom kullanmalıyım?

Emre80

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
mi 8 lite
Konular
14
Selamün Aleyküm Hayırlı Ramazanlar,
Mi 8 lite miui v10.0.5.0 kullanıyorum. Bu rom diğer stabil romlara göre daha hafif ram kullanımı düşük ve telefonumda hızlı çalışıyor. Otomatik parlaklıkta anlık stabil çalışıyor. Bu romun android sürümü 8.1 olduğu için eskidi biraz ve 5 ghz hotspot kullanımında bölge kısıtlaması var ama romda bir bug var bu kısıtlamayı aşabiliyorum. Volte destekliyor ama vowifi desteklemiyor. anlayacağınız romda biraz sıkıntılar mevcut sizce en yeni android sürümlü, hafif ve yukarıda söylemiş olduğum sorunlar olmayan bir rom önerecek hocam var mı?

ahmetakif616

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Akif
Cihazım
Redmi 8
Konular
36
hocam miui 12.0.2.0 android 10 EU rom kullanmanizi tavsiye ederim
ben kullaniyorum sahsen cok memnunum
sadece ram kullanimi biraz artar o kadar
siddee oneririm

deneme123456

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
adım
Cihazım
platina
Konular
4

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
selamlar.

favori miui romunuz hangisidir mi 8 lite için? öncelikli beklentim akıcı bir rom ve yeni sürüm gcam'in sorunsuz çalışması. (healer port romda miui ön kamera hata veriyor.)
Favori romum yok hocam, healer romda miui kamera ve gcamler de dahil olmak üzere ön/arka kamera sorunu hiç yaşamadım. Eksik kurulum yapmış olabilirsiniz. Gcam yüklemedim ancak bu romunda geliştiricisi healer muhtemelen port romda verdiğim gcam modülü ile bu romda da gcam çalışır.

deneme123456

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
adım
Cihazım
platina
Konular
4
Favori romum yok hocam, healer romda miui kamera ve gcamler de dahil olmak üzere ön/arka kamera sorunu hiç yaşamadım. Eksik kurulum yapmış olabilirsiniz. Gcam yüklemedim ancak bu romunda geliştiricisi healer muhtemelen port romda verdiğim gcam modülü ile bu romda da gcam çalışır.
Benim recoveryde vendor yoktu onu temizleyemedim ondan olabilir.

deneme123456

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
adım
Cihazım
platina
Konular
4
bu romu denediniz mi? port rom mu bu da?

Üst Alt