Çözüldü Hangi Resmi Rom'da Miui arama ve mesajlaşma uygulamaları var ?

TheMax

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mi Max Prime
Konular
20
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu Rom
Telefon Modeli
Mi14
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar devamlı güvenlik sorunu hatalarından dolayı eu rom veya custom.rom.kurmak istemiyorum artık. Olur olmadık yerlerde google wallet calismaz hale gelip duruyor ve devamli xiaomi.eu nun güncel modül çıkartmasıni bekliyorum, bl açık cihazlarda interconnectivity düzgün çalışmıyor, bazı uygulamalar bl açık cihazlarda hata veriyor vs vs. Artık bu tür saçmalıklardan gına geldi. Ama bi yandanda miui nin kendi arama mesajlaşma uygulamasindan vazgeçmek istemiyorum. Google arama değilde miui uygulamalarını içeren herhangi bir resmi rom varmı? Endonezya türkiye ve global rom denedim ama hrpsi google uygulamaları ile gelmekte. Eger böyle bir rom yoksa en mantıklı olan rom hangisidir ?

Çözüm
Merhaba arkadaşlar devamlı güvenlik sorunu hatalarından dolayı eu rom veya custom.rom.kurmak istemiyorum artık. Olur olmadık yerlerde google wallet calismaz hale gelip duruyor ve devamli xiaomi.eu nun güncel modül çıkartmasıni bekliyorum, bl açık cihazlarda interconnectivity düzgün çalışmıyor, bazı uygulamalar bl açık cihazlarda hata veriyor vs vs. Artık bu tür saçmalıklardan gına geldi. Ama bi yandanda miui nin kendi arama mesajlaşma uygulamasindan vazgeçmek istemiyorum. Google arama değilde miui uygulamalarını içeren herhangi bir resmi rom varmı? Endonezya türkiye ve global rom denedim ama hrpsi google uygulamaları ile gelmekte. Eger böyle bir rom yoksa en mantıklı olan rom hangisidir ?
tayvan endonezya romlarda mi rehber...

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
tayvan endonezya romlarda mi rehber arama ve arama kayıt özelliği mevcut "hindistan romunda da olabilir ondan emin değiim"
endonezya romu fastboottan kurabilirsin buyrun link

Oyla: Çözüm

TheMax

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mi Max Prime
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Endonezya kurmuştum ama sanki ondada google uygulamaları vardı diye hatırlıyorum. Tayvan denemedim. Teşekkürler

Oyla:
Üst Alt