Soru Hangi modüller kurulmalı?

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
18
Öncelikle şu anki kernelimi güncelledim ve Susfs desteği mevcut. Daha hiçbir modül kurulu değil. Sıra sıra gideceğim:
Öncelikle KernelSU Next uygulamasında SuSFS 1.5.3 (NON-GKI) yazıyor. Şu an benim elle SuSFS modülü kurmam mı gerek yoksa kendisinde mevcut mu?
Diğer soruma gelirsek KSU Next geçtiğim için modüller ayvayı yedi. Hiç modül kurulu değil. Bir tek Revanced Extended modülü kalmış. LSposed kullanıyordum ancak hangisi daha iyi çalışıyor? Düz hali 1.9.3 sürümünde ama 2 yıldır güncellenmezken Jingmatrix forku var ve aktifte güncelleniyor. Hangisini kurmalıyım? İçerisinde bootloader spoofer mevcuttu.
Ek olarak ROM içerisinde güncel olarak Play integrity düzeltmesi mevcut ancak ek olarak Play integrity fix kurmam şart mı? Safetynet Fix modülü artık gerekli mi?
Son olarak ise Tricky Store modülü gerekiyor mu? Bildiğim kadarıyla device integrity kullanan uygulama yok Türkiye içerisinde. Çok şart mı? Kurmalı mıyım?
Yardım edebilirseniz çok mutlu olurum. :)

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Yazdığınız modüllerin tamamı "ihtiyaç" oluşması halinde kurulacak, belirli bir hatayı gidermek için yapılmış olan modüller. Eğer hata almıyorsanız yani "ihtiyaç" hissetmiyorsanız kurmanıza da gerek yok. Eğer ileride hata alırsanız yani ihtiyaç hissederseniz hatayı gideren modülü kurun yeterli olacaktır. Unutmayın her kurduğunuz modül sistemde değişikliğe yol açar ve ne kadar fazla değişiklik yaparsanız sistem kararlılığını da o oranda düşürürsünüz. Ne kadar az modül o kadar stabil sistem yani.

Oyla:
Üst Alt