Soru Hangi modemi kullanıyorsunuz?

kullanıcıadı

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
redmi note 7
Konular
16
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
EU beta 9.7.4
Telefon Modeli
Redmi note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar. ADSL hattımı VDSL e taşıyorum haliyle yeni bir modem almam gerekiyor ve ilk araştırmada gördüğüm kadarıyla tenda v300 en ucuz VDSL modem fakat modemi araştırırken bu modemin xiaomi cihazlarda bildirim sorunu yaşattığını gördüm hatta bu forumda da konusu vardı.

Merak ettiğim hangi modemleri kullanıyorsunuz ve bildirim sorunu yaşamamak için hangi modemi almalıyım?

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Bütçem maks 300 lira. Şuan TP-Link TD-W9970 i araştırdım iyi gibi bunu almayı düşünüyorum.
40 TL daha ekleyerek adlı Asus modemi alabilirsiniz, söylemiş olduğunuz modemden kat kat daha iyi.

Oyla:

kullanıcıadı

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
redmi note 7
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
40 TL daha ekleyerek adlı Asus modemi alabilirsiniz, söylemiş olduğunuz modemden kat kat daha iyi.
Hocam direk teknosaya gidip 277 liraya linkini attigim tp linki aldim. 35mbit vdsl hat da kablolu 34mbit, modemin yakininda wifi den 32-33mbit, arada iki duvar varken de wifi 26-27mbit civari cekiyor cekim gucu cok hosuma gitti. Eminim asus daha iyidir ama 10 gun yillik izindeyim ve hattimi vdsl e gecirdiler adsl modem ile baglanamiyorum internetten alirsam araya 15 temmuz resmi tatil de girince elime ulasmasi persembe-cumayi bulacakti o yuzden acele ettim.

Oyla:

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Hocam direk teknosaya gidip 277 liraya linkini attigim tp linki aldim. 35mbit vdsl hat da kabolu 34mbit, modemin yakininda wifi den 32-33mit, arada iki duvar varken de wifi 25mbit civari cekiyor cekim gucu cok hosuma gitti. Eminim asus daha iyidir ama 10 gun yillik izindeyim ve hattimi vdsl e gecirdiler adsl modem ile baglanamiyorum internetten alirsam araya 15 temmuz resmi tatil de girince elime ulasmasi persembe-cumayi bulacakti o yuzden acele ettim.
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın angel~~

Oyla:
Üst Alt