IPhone 8plus 128 lik beko mağazasından dün aldım 5800 tl çeyrek altın gibiArkadaşlar hayırlı günler 4000 ila 6000 bin arası bi bütçem var model olarak ne önerirsiniz yardımcı olursanız sevinirim
Oyun için farklı kamera için farklı cihazlar var ona göre birşey söylüyelimArkadaşlar hayırlı günler 4000 ila 6000 bin arası bi bütçem var model olarak ne önerirsiniz yardımcı olursanız sevinirim
İki özelliğide içinde olan mutlaka iki özellikte dörtdörtlük olan yoktur tabide birbirine yakın olsa olur yaniOyun için farklı kamera için farklı cihazlar var ona göre birşey söylüyelim
Hayırlı olsun hocam, xiaomi ye devam mı tamam mı?IPhone 8plus 128 lik beko mağazasından dün aldım 5800 tl çeyrek altın gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Stabil lik yolda bırakmamazlık süpriz yok ıkınma kerkinme tekleme yok devlet dairesi gibi ölene kadar çalışma garantisi daha ne deyim
Hocam hem kamera hem oyun için bir telefon arıyorsan bütçenize bağlı olarak mi note 10 veya mi note 10 pro incelemelerine bir bakın isterim ... 108 mp ve 5X zoom a sahip efsane kamerası var . GCam kullanımına bile gerek kalmıyor . Mi note 10 128 GB depolama , 6 GB ram , 5260 mAh bataryaya sahip . Günümüzün en popüler oyunlarından Pubg de yüksek grafik ayarlarında kasma yaşamadan rahatlıkla oyun keyfi veriyor .İki özelliğide içinde olan mutlaka iki özellikte dörtdörtlük olan yoktur tabide birbirine yakın olsa olur yani
Bendede zaten 7plus var ios olduğu için satıcam kısıtlamalı android global bi telefon almayı düşünüyorumHayırlı olsun hocam, xiaomi ye devam mı tamam mı?
Teşekkür ederim benimde şuan düşündüğüm o fiyattan yana çokHocam hem kamera hem oyun için bir telefon arıyorsan bütçenize bağlı olarak mi note 10 veya mi note 10 pro incelemelerine bir bakın isterim ... 108 mp ve 5X zoom a sahip efsane kamerası var . GCam kullanımına bile gerek kalmıyor . Mi note 10 128 GB depolama , 6 GB ram , 5260 mAh bataryaya sahip . Günümüzün en popüler oyunlarından Pubg de yüksek grafik ayarlarında kasma yaşamadan rahatlıkla oyun keyfi veriyor .
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba,
Mi Note 10/CC9 Pro modeli hakkındaki yorumlarınızı bu konu altında paylaşabilirsiniz.
Ben kamerasını çok beğendim. Performans olarak alıştığımız bir işlemcisi var. Tasarımı çok hoş fakat tek el ile kullanım imkansız gibi birşey.
MI 8 se araştırma laboratuvar ı olarak elbette duracakHayırlı olsun hocam, xiaomi ye devam mı tamam mı?
Sana iki önerim olacak mi 10 pro meizu 17pro ikisinden birini seçersinArkadaşlar hayırlı günler 4000 ila 6000 bin arası bi bütçem var model olarak ne önerirsiniz yardımcı olursanız sevinirim