Soru Hangi miui sürümünü tavsiye edersiniz ?

Konular
0
Aosp rom dışında tüm önerilere açığım aosptan soğuduğum için miui geçiyorum ama miui da da miui 13 ve sonraki sürümlerde eskitme olduğunu düşünüyorum ama yine de öneri isteyim sizlerden hangi sürümü önerirsiniz ?

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
93
hocam poco için 12.5 iyi gibiydi deneyimleme şansım oldu ama daha eski sürümleride güzel

Konular
0
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam poco için 12.5 iyi gibiydi deneyimleme şansım oldu ama daha eski sürümleride güzel
Debloat listesi varmı acaba elinizde sağlam bir tane ? Ben geçen bir tane debloat yaptım sonra telefonu yeniden başlattım uygulama çekmecesinde her yerde com. ile başlayan uygulamalar vardı :/

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
93
Debloat listesi varmı acaba elinizde sağlam bir tane ? Ben geçen bir tane debloat yaptım sonra telefonu yeniden başlattım uygulama çekmecesinde her yerde com. ile başlayan uygulamalar vardı :/
hocam suan xioami cihaz kullanmiyorum yardımcı olamayacağım

deneme123456

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
adım
Cihazım
platina
Konular
4
Eliterom 13.0.9 global stabil sürümünü kullanıyorum bence şu an en stabil rom bu. Fazla özelleştirmesi yok, lite versiyonu ücretsiz olduğu için ama özelleştirmeye gerek de yok bence.

Konular
0
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eliterom 13.0.9 global stabil sürümünü kullanıyorum bence şu an en stabil rom bu. Fazla özelleştirmesi yok, lite versiyonu ücretsiz olduğu için ama özelleştirmeye gerek de yok bence.
Uygulama ne kadar az olursa benim için o kadar iyi oluyor Miui sr edisyonunu denemiştim bir tek ses az sorunu vardı çalıştığım yerde telefonumu duyamıyordum ve galiba içinde 600 tane sistem uygulaması gözüküyordu özelleştirme ile içini doldurmuşlar

Üst Alt