- Adım
- Metehan
- Cihazım
- Note 11 Pro
- Konular
- 6
MIXM Global ROMSorum başlıktadır hangi ülkenin veya hangi rom bu
MIXM Global ROMSorum başlıktadır hangi ülkenin veya hangi rom bu
Teşekkür ederim efendimMIXM Global ROM
EUXM Avrupa ROM
TRXM Türkiye ROM
INXM Hindistan ROM
RUXM Rusya ROM
CNXM Çin ROM
Senin cihazın da Hindistan Romu
Peki hocam bu rom Fake Rom mu?MIXM Global ROM
EUXM Avrupa ROM
TRXM Türkiye ROM
INXM Hindistan ROM
RUXM Rusya ROM
CNXM Çin ROM
Senin cihazın da Hindistan Romu
Hayır, Hindistan stock rom.Peki hocam bu rom Fake Rom mu?
benimde aynı rom cihazı bugün aldım güncellemeye girdiğimde güncelleme yok diyor. hyper os alırmı bu rom hocam ?Hayır, Hindistan stock rom.
güncelleme aldımı cihazın kardeşim aynı rom'u benim cihazda kullanıyor bugün aldım cihazı . ama güncellemeye girdiğimde güncelleme yok diyorSorum başlıktadır hangi ülkenin veya hangi rom bu
Bootloader kilidi açıksa xiaomi kilidi açık olan cihazlara HyperOS göndermeyeceğiz dedi. Lakin HyperOSun fastboot atıp ardından düzenli güncelleme geliyor. Yapmanız gereken şuan sadece HyperOSu bir kere fastboot atıp kurun geri kalan güncellemeler geliyor(Cihazım Xiaomi 12T yaptım ve oldu)Hocam garip rom atmışlar fake rom olabilirmi acaba? Şuan aynı cihaz ile 1.0.8.0.UNOINXM sürümündeyim. Ota üzerinden güncelleme alarak devam ediyorum.
Kilit açık olan cihazlara ota yolu ile güncelleme gelmez evet hocam. Bende aldığımda fake rom vardı hindistan rom yüklettim öyle devam ediyor. Güncelleme alıyor sorun yok. Bu kilit olayını anlamadım hesap açtık denendi olmadı 30 gun suresı dolmamıstı gerci sonrasında daha önce mi hesabım vardı onu acınca bugun onunla denedım 1500 güne yakın gün var harici olarak bir yorumda ayarlardan mi sifre guncellemesi yapın dendi onuda yaptım yarın aksam 7 sonrasına zaman verdi sayet onda da acılması ıcın sureyı onaylatamazsam. Satıcının dedıgı gıbı çin cihazları ancak yuksek tutar ödenerek açılır dedıgını netlestırecegım. Sizin dediğiniz fastboot misali rom atmak da bir nebze iş görür hocam. Şu bl kilit niye açılmıyor önceden cok kolaydı sınır bozucu...Bootloader kilidi açıksa xiaomi kilidi açık olan cihazlara HyperOS göndermeyeceğiz dedi. Lakin HyperOSun fastboot atıp ardından düzenli güncelleme geliyor. Yapmanız gereken şuan sadece HyperOSu bir kere fastboot atıp kurun geri kalan güncellemeler geliyor(Cihazım Xiaomi 12T yaptım ve oldu)
redmi not 8 varken rom degısıtırıp duruyordum kılıt acıktı mantıklı emın olamadım guncelleme gelıyormuydu dıye cunku sık sık degısıklık yapıyordum. Telefoncu kılıt acıkken guncelleme gelmez demıstı ve bır cok yerde de okudum o sebeple yorumda bulunmustum. Bilgilendirme icin tesekkur ederim.Bt açık cihazlar güncelleme alıyor, almıyor diye bir durum yok. Güncelleme almıyorsa sahte rom vardır cihazda.