Yardım Hangi marka batarya önerirsiniz

B T B

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bekir Talay
Cihazım
Xiaomi 12T
Konular
28
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOS 1
Telefon Modeli
Xiaomi 12t
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar cihazım Xiaomi 12T ve şarj döngüsüne baktığımda 800e gelmiş bulunmakta yani kısaca neredeyse ömrünü tamamlamış. Şuanda biliyorsunuz orjinal batarya bulmak zor o yüzden orjinal batatyadan kaliteli ya da onun gibi olan kaliteli batarya markaları önerir misiniz

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
28
Arkadaşlar cihazım Xiaomi 12T ve şarj döngüsüne baktığımda 800e gelmiş bulunmakta yani kısaca neredeyse ömrünü tamamlamış. Şuanda biliyorsunuz orjinal batarya bulmak zor o yüzden orjinal batatyadan kaliteli ya da onun gibi olan kaliteli batarya markaları önerir misiniz
woyax deji diyebilirim başka marka söyleyecek arkadaşlar varsa buyursun söylesin bende ögrenmek isterim

Oyla:

salim21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Salim
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
19

Oyla:

B T B

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bekir Talay
Cihazım
Xiaomi 12T
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Xiaomi servis dışında hiçbir yere batarya vermiyor. Orijinal diye satılan saçma sapan ürünler yerine lisanslı temiz üretim yapan woyax deji gibi markaları tercih edin.

En son eski Note 8 Pro telefonuma woyax deji batarya taktım gayet iyi performans veriyor.

Oyla:

B T B

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bekir Talay
Cihazım
Xiaomi 12T
Konular
28
Xiaomi servis dışında hiçbir yere batarya vermiyor. Orijinal diye satılan saçma sapan ürünler yerine lisanslı temiz üretim yapan woyax deji gibi markaları tercih edin.

En son eski Note 8 Pro telefonuma woyax deji batarya taktım gayet iyi performans veriyor.
Şuan düşündüğümde o internette satılan hiç bir siteye orjinal batarya diye güvenmiyorum woyax satılıyor lakin deji göremedim

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Şuan düşündüğümde o internette satılan hiç bir siteye orjinal batarya diye güvenmiyorum woyax satılıyor lakin deji göremedim
Deji ve woyax ortak oldu zaten hocam. İkisi aynı marka dejinin kendi sitesinden alabilirsiniz.

Oyla:

B T B

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bekir Talay
Cihazım
Xiaomi 12T
Konular
28
Deji ve woyax ortak oldu zaten hocam. İkisi aynı marka dejinin kendi sitesinden alabilirsiniz.

Eyvallah kardeşim sağ olasın. Peki kardeş bunlar orjinal batarya gibi 120w destekli oluypr de mi

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Eyvallah kardeşim sağ olasın. Peki kardeş bunlar orjinal batarya gibi 120w destekli oluypr de mi
O konuda net bilgi veremem deneme yapmanız gerekiyor. İade imkanı da var zaten. Daha önce denediğim orjinal diye satılan ürünlerde düşük hızda şarj sorunu yaşamıştım. Deji ürünleri genelde orjinal değerde şarj hızı sağlıyor ama 120w sağlar mı emin değilim. Muhtemelen hızlı şarj olur diye düşünüyorum.

Oyla:

B T B

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bekir Talay
Cihazım
Xiaomi 12T
Konular
28
O konuda net bilgi veremem deneme yapmanız gerekiyor. İade imkanı da var zaten. Daha önce denediğim orjinal diye satılan ürünlerde düşük hızda şarj sorunu yaşamıştım. Deji ürünleri genelde orjinal değerde şarj hızı sağlıyor ama 120w sağlar mı emin değilim. Muhtemelen hızlı şarj olur diye düşünüyorum.
Tamamdır ben onu iyi bir araştırırım eyvallah

Oyla:
Üst Alt