Rom hangi magisk sürümünü kullanmalıyım?

enessgurkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İlk adım
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
1
Merhabalar arkadaşlar mi 11 ultra yeni cihaz aldım. Cihaza eu rom yüklemek istiyorum. twrp kurulumu falan halledilir fakat bazı yerlerde son sürüm magisk cihazı kitliyor gibi yazılar gördüm. Magisk hangi sürümü kullanmalıyım. Şimdiden teşekkürler.

berat2313

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Meslek
-
Konular
9
Merhabalar arkadaşlar mi 11 ultra yeni cihaz aldım. Cihaza eu rom yüklemek istiyorum. twrp kurulumu falan halledilir fakat bazı yerlerde son sürüm magisk cihazı kitliyor gibi yazılar gördüm. Magisk hangi sürümü kullanmalıyım. Şimdiden teşekkürler.
Ben son sürüm magisk kullanıcısıyım öncesinde hem twrp den rootladım hemde magisk patched boot.img ile rootladım ikisindede bir sorun olmadı kilitlenme vb bişey olmadı cihaz şuandada v27 rootlu

enessgurkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İlk adım
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
twrp nerden indirdiniz acaba orjinal sitesinden mi yoksa sourceforgedan mı ikisinde de sürümler farklı çünkü souceforgeda skk olan twrp mevcut

berat2313

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Meslek
-
Konular
9
twrp nerden indirdiniz acaba orjinal sitesinden mi yoksa sourceforgedan mı ikisinde de sürümler farklı çünkü souceforgeda skk olan twrp mevcut
benim cihazım redmi note 12 pro 5g benim cihazıma uygun official twrp yok o yüzden mecburi farklı sürümlerden kullandım

sizin cihazınıza uygun official twrp varsa onu kullanın daha stabil ve daha risksiz olacaktır

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
134
Magisk de stabil sürüm kullanman daha iyi olacaktır ve offical sitelerden indirmen tavsiye edilir.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Eğer mevcutsa kernelsu kullanın çok daha kolay ve verimli.

_yasin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
S23U 12/256
Konular
6
Xiaomi.EU yükleyecekseniz TWRP ye gerek yok. Fastboot üzerinden kurulum yapınca TWRP de yüklenmiş oluyor. Ayrıca TWRP içerisinde ayarlar mıydı yoksa gelişmiş ayarlar mıydı hatırlamıyorum o menüden Magisk te yüklenebiliyor. Daha sonra Magisk uygulaması içinden son sürüme güncellersiniz.​

TA2DF

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yahya Burçin
Cihazım
RN10P (sweet)
Meslek
Elo. Müh. (Emekli)
Konular
0
@HuskyDG kulağının üzerine yatıp, Markdown Documents (.md dosyaları) editlemek yerine, sorunlar/issues üzerine yoğunlaşıp, bana göre takdîr edilesi ve mükemmele aday uygulamasını güncel tutmaya çabalıyor olsa idi; "Kitsune Magic Mask" derdim ve önerirdim.

Dikkat!.. Bir kez daha hatırlatmakta fayda var; bu bir "öneri/tavsiye/v.b." değildir... Bu sâdece, birikmiş bir hayal kırıklığının istemsiz dışa vurumu ve eleştirmek için ele geçen hazır bir fırsatın değerlendirilmesidir! :-/

Üst Alt