- Adım
- Editör
- Cihazım
- Xiaomi Note 7
- Meslek
- Yazılımcı, Gelişim
- Konular
- 38
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Bilmiyorum
- Telefon Modeli
- Redmi Note 7
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Merhabalar, genellikle seyahat etmeyi severim ama Bluetooth kulaklıklar bu konuda yol boyunca işim görürler. Bluetooth kulaklıklar derken bende olan bildiğim çakma airpods benzeri i11. Kulaklık %100 şarjı sadece 45 dakika saklıyor ve 45 dakika sonrası 0% düşüyor aniden kapanıyor. Şimdi bende geçeyim bir Xiaomi modellerinin kulaklığına dedim. Ama Azerbaycanda bir çok modelini gördüm ve kararsız kaldım. Şimdi eğer kullananlar varsa sizlere bir kaç sorum olacaktı
1. Kulaklık kaç dakika veya saat durmadan müzik çalar? Pil bitmesinden bahsediyorum
2. Aşağıda olan modellerinin hangisini almayı tercih edersiniz?
Arkadaşlar hangisi iyise lütfen onun linkini aşağıda bırakın çünkü ben Türkiye'de yaşamıyorum.
Linkler
Şu üçü arasında hangisini almayı tercih ederdiniz? Kullanan arkadaşlar varsa kullandığı modeli benim attığım linklerden biride varsa link olarak göndersin ve nasıl bir ürün olduğu yazsın lütfen
İyi forumlar
1. Kulaklık kaç dakika veya saat durmadan müzik çalar? Pil bitmesinden bahsediyorum
2. Aşağıda olan modellerinin hangisini almayı tercih edersiniz?
Arkadaşlar hangisi iyise lütfen onun linkini aşağıda bırakın çünkü ben Türkiye'de yaşamıyorum.
Linkler
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Şu üçü arasında hangisini almayı tercih ederdiniz? Kullanan arkadaşlar varsa kullandığı modeli benim attığım linklerden biride varsa link olarak göndersin ve nasıl bir ürün olduğu yazsın lütfen
İyi forumlar