N nediyonlasen Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever Adım Emre Cihazım Mi8 lite Yaş 25 Konum Sivas Katılım 17 Mayıs 2019 Konular 62 Mesajlar 670 Tepkime puanı 135 Puanları 58 13 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar hangi gcam kullanıyorsunuz 9s için kendi kamerasi yeterli ama gece malesef çuvalıyor önerilerinizi bekliyorum
Arkadaşlar hangi gcam kullanıyorsunuz 9s için kendi kamerasi yeterli ama gece malesef çuvalıyor önerilerinizi bekliyorum
ysfaslynch Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Yusuf Aslan Cihazım Mi Mix 2S Meslek Teknisyen Konum İstanbul Katılım 21 Mayıs 2020 Konular 14 Mesajlar 165 Tepkime puanı 73 Puanları 28 13 Haziran 2020 #2 nediyonlasen' Alıntı: Arkadaşlar hangi gcam kullanıyorsunuz 9s için kendi kamerasi yeterli ama gece malesef çuvalıyor önerilerinizi bekliyorum Genişletmek için tıkla ... İncelediniz mi bilmiyorum ama böyle bir konu açılmıştı daha önce, benim kullandığım Gcam 7.3.20 V4.4 Xiaomi Cihazlar Çalışan Gcam Sürümleri (Google Camera) Oyla: Oyla 0 Downvote
nediyonlasen' Alıntı: Arkadaşlar hangi gcam kullanıyorsunuz 9s için kendi kamerasi yeterli ama gece malesef çuvalıyor önerilerinizi bekliyorum Genişletmek için tıkla ... İncelediniz mi bilmiyorum ama böyle bir konu açılmıştı daha önce, benim kullandığım Gcam 7.3.20 V4.4 Xiaomi Cihazlar Çalışan Gcam Sürümleri (Google Camera)