Soru Hangi firmware yüklemeliyim?

resevk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Merhaba arkadaşlar telefonh wipe yaptim sonra bazi hatalar cikti karsima acaba fw den mi diye dusundum sizce hangi fw yi yuklemeliyim

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Fw, genelde AOSP romlarda donanım iyi çalışsın diye yüklenir. MIUI romlarda fw'ye gerek yoktur. Şu an hangi romdasınız?

resevk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fw, genelde AOSP romlarda donanım iyi çalışsın diye yüklenir. MIUI romlarda fw'ye gerek yoktur. Şu an hangi romdasınız?
Hocam wipe işlemlerini yaptım telefon boş bekliyor şuan error 7 ve error 1 alıyorum hata olarak

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Hocam wipe işlemlerini yaptım telefon boş bekliyor şuan error 7 ve error 1 alıyorum hata olarak
Hangi romdaydınız? Hangi wipe'ları yaptınız? Herhangi bir şey yüklemeye çalıştınız mı?

resevk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi romdaydınız? Hangi wipe'ları yaptınız? Herhangi bir şey yüklemeye çalıştınız mı?
Pixel experience romundaydim bazi sikintilari vardı miroom yukledim twrp girdim dalvik cache system ve data vipeledim miroom yuklemeye calistim error 7 verdi carbon rom yuklemeye çalıştım error 1 verdi twrp degistirdim iki kere sorun twrp den değil heralde

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Pixel experience romundaydim bazi sikintilari vardı miroom yukledim twrp girdim dalvik cache system ve data vipeledim miroom yuklemeye calistim error 7 verdi carbon rom yuklemeye çalıştım error 1 verdi twrp degistirdim iki kere sorun twrp den değil heralde
Sorun rom dosyasından olabilir, siz yanlış cihaz için indirmiş olabilirsiniz. TWRP kaynaklı da olabilir. Güncel sürüm Ofox öneririm:

Full wipe yapıp kurun: cache + dalvik + system + data + vendor + internal storage seçeneklerini seçip temizlik yapın. Romlarınız cihazınıza uygun ise romu kurduktan sonra da format data yapın (wipe data değil, format data ayrı). AOSP rom kuruyorsanız da romun geliştiricisi fw öneriyorsa, önerdiği fw'yi format data öncesi kurun.

Üst Alt