Yardım hangi driverleri yüklersem yükliyim pc teli görmüyor

İsmail berat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail Berat
Cihazım
Xıaomi mi 9
Konular
88
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5 çin beta
Telefon Modeli
mi 9
Bootloader Kilidi
Açık
arkadaşlar pc telefonumu twrp de iken görmüyor onun dışında tüm yerlerde görüyor ama başka pc de twrp de de görüyor bu yüzden sorum laptopda ama hangi driverleri yüklersem yükliyim görmüyor adb sideload dan da tele atamıyorum romumu diğer pc de şu an meşgul napayım laptop görmüyor twrp de ike ( disable enable mtp de yaptım olmuyor )

Lucas.Rintaro52

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
25
arkadaşlar pc telefonumu twrp de iken görmüyor onun dışında tüm yerlerde görüyor ama başka pc de twrp de de görüyor bu yüzden sorum laptopda ama hangi driverleri yüklersem yükliyim görmüyor adb sideload dan da tele atamıyorum romumu diğer pc de şu an meşgul napayım laptop görmüyor twrp de ike ( disable enable mtp de yaptım olmuyor )
Bilgisayarın windows 8 ya da 10 ise Sürücü imza doğrulaması devre dışı bırakıp şu programı yönetici ile çalıştır. Çıkan bütün uyarılara Yes diyip kurulumu yap.

İsmail berat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail Berat
Cihazım
Xıaomi mi 9
Konular
88
Bilgisayarın windows 8 ya da 10 ise Sürücü imza doğrulaması devre dışı bırakıp şu programı yönetici ile çalıştır. Çıkan bütün uyarılara Yes diyip kurulumu yap.

hocam doğrulama derken imza zorlamayı mı kastediyorsunuz onu diyorsanız kapattım şimdi kurdum driveri de tekrar denedim ama gene olmadı

Lucas.Rintaro52

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
25

İsmail berat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail Berat
Cihazım
Xıaomi mi 9
Konular
88

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
hocam düzelmişti sonra birden bire laptop görmemeye başladı . sonra format attık tm driverleri tekrar yükledim ama hala görmüyor twrp de diğer pc görüyor ama bu görmüyor
Böyle böyle tam 82 konunuz oldu maalesef. Açtığınız konuyu istisnasız tekrardan açıyorsunuz. Bu son uyarınız. Bu konu ilerlediği için önceki konuyu cevaplara kapatıyorum

zeus67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
poco x3 GT
Meslek
Memur
Konular
23
Orjinal kablo mu kullanıyorsunuz? Bazen yan sanayi kablolar pc'yi görmüyor, sadece şarj ediyor pc'den.