Soru Hangi cihazı tercih etmeliyim?

alibeyinizm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 9
Konular
1
Merhabalar, yakın zamanda cihaz değiştirmeyi düşünüyorum. Redmi note 13 pro 5g veya Redmi Note 14 pro 4g arasında kararsız kaldım. Alacağım cihazda güncelleme olup olmaması pek mühim değil, direnç kayıt yerine server kayıt ve bootloader kilidi açılıp Endonezya rom yüklenebilmesi benim için oldukça önem arz ediyor. Sizce hangisini seçmeliyim?

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
4

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Her zaman global cihaz tercih edin. Note 13 pro 5g (garnet) modelini sakın almayın. Bu cihazı alırsanız güncelleme de yapamazsınız, kilit de açamazsınız.

alibeyinizm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 9
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her zaman global cihaz tercih edin. Note 13 pro 5g (garnet) modelini sakın almayın. Bu cihazı alırsanız güncelleme de yapamazsınız, kilit de açamazsınız.
Global olup olmadığını nasıl kontrol ederiz? Note 13 pro 5g'de garnet harici model yokmu peki?

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
4
Global olup olmadığını nasıl kontrol ederiz? Note 13 pro 5g'de garnet harici model yokmu peki?

Yeşil olursa global, kırmızı renk yazarsa Çin..

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Hocam, kızımda YD garnet var, dirençli, neredeyse her ay güncelleme alıyor sorunsuz...siz sanırım server kayıtlı olan güncelleme almaz diyorsunuz, doğrumudur

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam, kızımda YD garnet var, dirençli, neredeyse her ay güncelleme alıyor sorunsuz...siz sanırım server kayıtlı olan güncelleme almaz diyorsunuz, doğrumudur
hayır ben çin model olan güncelleme almaz diyorum hocam. Global garnet alır ama piyasadakilerin %90 ı çin maalesef. Ayrıca Çin auth fiyatları yükselmeden önce direnç yaptığımız garnetlerede güncelleme yapacak şekilde hint romu yüklüyorduk. Onlarda sorunsuz ama artık bunu yapmanın maliyeti yükseldiği için yapılamıyor.

Son düzenleme:
Üst Alt