Soru Hangi cihazı alayım

resatxx123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Reşat
Cihazım
Redmi note 10A
Konular
1
Selamun aleyküm hayırlı sabahlar arkadaşlar yarın redmi note 13 pro 5g almaya gidecektim aklıma bir soru takıldı babamın cihazına 4g olan redmi note 13proya güncelleme gelmişti fakat ben adama sordum sarı siteden alacağım 5g cihaz güncelleme almıyormuş apaçık diyor ki 4g yada pro plus alın diye sizce daha düşük model mi alayım yoksa güncelleme için yada güncelleme almayan cihazı mı yada güncellemenin bir yöntemi yok mu?

Lexy23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Hocam cihazın işlemcisi cihazı alırken temel kriteriniz olmalı bence hangisinin işlemcisi iyi ise onu alın

Violonist

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Feyyaz
Cihazım
RN 13 pro 5g
Konular
6
Selamun aleyküm hayırlı sabahlar arkadaşlar yarın redmi note 13 pro 5g almaya gidecektim aklıma bir soru takıldı babamın cihazına 4g olan redmi note 13proya güncelleme gelmişti fakat ben adama sordum sarı siteden alacağım 5g cihaz güncelleme almıyormuş apaçık diyor ki 4g yada pro plus alın diye sizce daha düşük model mi alayım yoksa güncelleme için yada güncelleme almayan cihazı mı yada güncellemenin bir yöntemi yok mu?
Ben yurt içi garantili rn 13 pro 5g aldım, gayet güzel kullanıyorum, yurtdışı cihaz alacaksanız iyice araştırın

ahmetcngz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Rdmi nte 13 pro
Konular
20
İkisini de boşverin mi 14T alın. Yüksek ihtimalle direnç ile fake rom vardır note 13 pro 5G'de. Hiçbir şekilde güncelleme yükleyemez ve alamazsınız başınıza iş açarsınız yani. En temizi 14T alın hem global cihaz fake rom olma olasılığı çok düşük hem de daha üstün cihaz.

mucizat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
osman
Cihazım
xiaomi 13t pro
Konular
5
Xiaomi 13t veya 14t serisi alın.hem işlemcileri güçlü hem de içini actirmadan yazılım yoluyla IMEI atılıyor ve güncellemeride sorunsuz alıp kurarsınız.benim telefon 13t pro.yazikim yoluyla IMEI yükledim ve hyperos 2.0.6.0 güncellemesi yüklü.global versiyon olsun çin malı olmasın

Carlon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrullah
Cihazım
Note 13 pro pls
Konular
4
Redmi serisi önermem hattda direk xiaomi olmayan cihaz alın çok rahat edersiniz

Üst Alt