Soru Hangi Aparat ile Telefona USB Klavye ve Mouse Bağlayabilirim?

lordhaseky

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Konular
1
Merhaba arkadaşlar Xiaomi Mi8 Lite kullanıyorum. Pubg Mobile oyununu klavye ve mouse ile oynamak istiyorum. Telefona hangi aparatı almalıyım, satın almam için link bırakır mısınız? İlgi ve alakanız için teşekkürler.

Not : Kullanacağım klavye ve mouse kablosuz, tek bir usb girişi var bilginiz olsun.

eminordueri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Poco X3 GT
Konular
18
Klavye mouse ile direk oynayamazsin. Octopus tarzı uygulama yüklemen gerekli. Ondada direk oyundan atar. Israr edersen ban atar.ben denedim tecrübe ettim. Başka bir yolu varmıdır bilmiyorum.bu arada pcden de oynayabilirsin pubg mobile.

Oyla:

lordhaseky

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Klavye mouse ile direk oynayamazsin. Octopus tarzı uygulama yüklemen gerekli. Ondada direk oyundan atar. Israr edersen ban atar.ben denedim tecrübe ettim. Başka bir yolu varmıdır bilmiyorum.bu arada pcden de oynayabilirsin pubg mobile.

Hocam bilgisayarımın özellikleri düşük 30-40 FPS arası alıyorum düşük ayarlarda, telefonumda kasma olmadığı için telefonuma bağlamak istemiştim klavye ile fareyi. O sebeple sormak istedim.

Oyla:

Siyar155

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şiyar
Cihazım
Xiaomi mi note3
Konular
28
Merhaba arkadaşlar Xiaomi Mi8 Lite kullanıyorum. Pubg Mobile oyununu klavye ve mouse ile oynamak istiyorum. Telefona hangi aparatı almalıyım, satın almam için link bırakır mısınız? İlgi ve alakanız için teşekkürler.

Not : Kullanacağım klavye ve mouse kablosuz, tek bir usb girişi var bilginiz olsun.
Bende denedim ama oyundan attı sonra tekrar tekrar yaptım 1 saat yedim sonra 1 gün yedim sonra 1 hafta yedim daha ileri gitmedim

Oyla:

eminordueri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Poco X3 GT
Konular
18
Pcye Phoenix os kurun ikinci hdd bölümümüz varsa oraya kurun.

Windows ta 30 40 fps alıyorsanız onda 50 60 kesin alırsınız ben denedim mükemmel yağ gibi akıyor oyun.

Ama hile vs çalışmaz

Oyla:

lordhaseky

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Konular
1
Pcye Phoenix os kurun ikinci hdd bölümümüz varsa oraya kurun.

Windows ta 30 40 fps alıyorsanız onda 50 60 kesin alırsınız ben denedim mükemmel yağ gibi akıyor oyun.

Ama hile vs çalışmaz

Sistem mobil olarak mı algılıyor bilgisayar olarak mı? Bilgisayar olarak algılıyorsa oynanmaz hocam full hile dolu

Oyla:

eminordueri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Poco X3 GT
Konular
18
Maalesef pc olarak algılıyor. Zaten mobil algilasa hileye ihtiyaç kalmaz.hilesiz oynayanları da yoldan çıkardılar artık. Epey bi direndim ama sonra dayanamayıp hileyi kullandım. 4 5 aydır oynamıyorum artık. Hileden sonra tadı kalmadı.

Oyla:

lordhaseky

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Konular
1
Maalesef pc olarak algılıyor. Zaten mobil algilasa hileye ihtiyaç kalmaz.hilesiz oynayanları da yoldan çıkardılar artık. Epey bi direndim ama sonra dayanamayıp hileyi kullandım. 4 5 aydır oynamıyorum artık. Hileden sonra tadı kalmadı.

En güzeli başlamamak o halde hocam, çünkü PC olarak algılıyorsa her 1 kişiden 5'i hile :) Mobilde gene daha az

Oyla:
Üst Alt