Sohbet Hak yiyen birisi olduğumu öğrendim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Odoganfcb

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Öğrenci:D
Konular
81
Belki bu konu için ban yiyeceğim ama şunu açıklamam gerek. @onuncukoy adlî kişi beni hak yemekle suçladı. Ben telefonu iade etmek için hak yemiş oluyorum ama onlar bana teşhir ürünü telefonu 0 adı altında ve 0 fiyatına sattıkları için hak yemiş olmuyorlar mı? Telefonun yanında verdikleri usb kablosu oturmuyor? Bunun için 9 aydir farklo kablo kullanıyorum. Hoparlorde ilk günden beri cızırtı oluyor. Ve ekranda ölü piksel çıktı. Bunlar benim sorunum mu? Bootloader kilidi işlemi için bile garantiyi devre dışı bırakan bi servis olduğunu için kilidi kapatıp yollasam anlaşılır mı diye sordum. Yaptığım işlem yasa dışı bişey değil. Forumda çakma imei soranlar da var aynı tepkiyi neden onlara gostermediniz acaba? Benden bu kadar cevaplarını bekliyorum kendisinin.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Daha önce açmış olduğunuz konunuz böylesine bir tartışma ortamı olmaması için kapatılmıştı ve bu konunuz da aynı nedenle kapatılıyor lütfen tekrar etmeyiniz. Eğer karşılıklı tartışmak , kavga etmek istiyorsanız özel mesaj yoluyla yapabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt