Rom Hais rom POCO F2 PRO/K30 Pro 21.4.28

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onurmabeynci

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
mi 9t - note 7
Meslek
Hekim
Konular
5
Hais rom miui çin tabanlı saf bir rom'dur , kullananlar varsa deneyimlerini paylaşsın ben denemedim sadece paylaşmak istedim sorumluluk kabul etmiyorum

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

• ** ROM'u özelleştirmeniz gerekiyorsa, lütfen **
  • Lütfen yanıp sönmeden önce bir grup ekleyin,% 99 tuğla eklemek için adımları takip etmeyin
  • Hais Dian ROM = Hais Modern Paket + Magisk Modülü + Kurtarma Modülü
  • Son derece akıcı ve saf bir ROM oluşturmak gelişmiş ayarları asla eklemeyeceksiniz için, ROM'u şişiren ve diğer şeyleri .
  • almak istiyorsanız En son ROM'u katılabilirsiniz. , güncellemeyi en almak için
  • Yerleştirin sistemde 70 yerleri silin dosya fazla 200'den fazla , değiştirmek ve optimize 20'den fazla yerler
  • Kağıt göz koruması, saniyeler içinde ekran görüntüleri, Kami'ye gidin, kod katmanında bazı günlüklere gidin ve kod katmanından bazı reklamları kaldırın
  • İndirme Merkezi, hızlandırmak için Thunder VIP'yi açar
  • Kısayol tuşları tüm seçeneklere ayarlıdır, güç tuşuna uzun basın
  • Varsayılan olarak masaüstü asistanını kapatın
  • Tam çekirdek kırma, AVB kırma, zorunlu şifrelemenin kaldırılması
  • Yarı ara tema (yalnızca kurtarmayı önlemek için ile birlikte kullanın yenilebilir )
  • Tarayıcı aracılığıyla entegre (kaldırılabilir)
  • Magisk (tamir edilmek üzere ilk kez açık)
  • Görünmez bir yerde daha fazla özellik gerçekleştirilebilir, lütfen kendiniz keşfedin
  • Hais ve ROM'un en büyük avantajlarından tam anlamıyla faydalanmak için grubun paylaştığı Magisk modülü ile gruba katılmanız önerilir.

Son düzenleme:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Hais rom miui çin tabanlı saf bir rom'dur , kullananlar varsa deneyimlerini paylaşsın ben denemedim sadece paylaşmak istedim sorumluluk kabul etmiyorum

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

• ** ROM'u özelleştirmeniz gerekiyorsa, lütfen **
  • Lütfen yanıp sönmeden önce bir grup ekleyin,% 99 tuğla eklemek için adımları takip etmeyin
  • Hais Dian ROM = Hais Modern Paket + Magisk Modülü + Kurtarma Modülü
  • Son derece akıcı ve saf bir ROM oluşturmak gelişmiş ayarları asla eklemeyeceksiniz için, ROM'u şişiren ve diğer şeyleri .
  • almak istiyorsanız En son ROM'u katılabilirsiniz. , güncellemeyi en almak için
  • Yerleştirin sistemde 70 yerleri silin dosya fazla 200'den fazla , değiştirmek ve optimize 20'den fazla yerler
  • Kağıt göz koruması, saniyeler içinde ekran görüntüleri, Kami'ye gidin, kod katmanında bazı günlüklere gidin ve kod katmanından bazı reklamları kaldırın
  • İndirme Merkezi, hızlandırmak için Thunder VIP'yi açar
  • Kısayol tuşları tüm seçeneklere ayarlıdır, güç tuşuna uzun basın
  • Varsayılan olarak masaüstü asistanını kapatın
  • Tam çekirdek kırma, AVB kırma, zorunlu şifrelemenin kaldırılması
  • Yarı ara tema (yalnızca kurtarmayı önlemek için ile birlikte kullanın yenilebilir )
  • Tarayıcı aracılığıyla entegre (kaldırılabilir)
  • Magisk (tamir edilmek üzere ilk kez açık)
  • Görünmez bir yerde daha fazla özellik gerçekleştirilebilir, lütfen kendiniz keşfedin
  • Hais ve ROM'un en büyük avantajlarından tam anlamıyla faydalanmak için grubun paylaştığı Magisk modülü ile gruba katılmanız önerilir.
Elinize sağlık, lakin bir yerden kopyala yapıştır yapılarak, Google translate ile saçma sapan şekilde Türkçeleştirilerek açılan konular forumumuza uygun değildir. Lütfen konuları açarken özgün olmasına, anlaşılır olmasına dikkat ediniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt