Şu an 9.1.24 de, global beta çıktığında aynı gün veya ertesi gün buna da güncelleme gelir. Şu an hata vermesi normal. Fakat birkaç eksik yönü var. Birincisi global betada 300 mb güncelleme varken bu her zaman 1,6GB indirilip güncelleniyor(yani ilk kurulum veya güncelleme farketmiyor). İkincisi de twrp ile yüklediğiniz bazı değişiklikleri güncellemeden sonra tekrarlamanız gerekiyor.Oradan güncelleme nasıl alıyor ben alamıyorum eu dan hata veriyor
Şu an 9.1.24 de, global beta çıktığında aynı gün veya ertesi gün buna da güncelleme gelir. Şu an hata vermesi normal. Fakat birkaç eksik yönü var. Birincisi global betada 300 mb güncelleme varken bu her zaman 1,6GB indirilip güncelleniyor(yani ilk kurulum veya güncelleme farketmiyor). İkincisi de twrp ile yüklediğiniz bazı değişiklikleri güncellemeden sonra tekrarlamanız gerekiyor.
Siz kararlı sürümü baz alan romu kullanıyorsunuz. Kararlı olanlar zaten çok daha seyrek güncelleme alır. Ve daha önce dediğim gibi zaten son sürümdesiniz...
Anladım hocam siz hangi sürümü kullanıyorsunuz linki paylaşabilirmisiniz
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne gibi bilgi istiyorsunuz?Tamamdır hocam teşekkür ederim rom hakkında bilgi verirseniz sevinirim ona göre yükleme yapayım