Yardım Hafıza kartındaki görüntüler çıkmıyor

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Endonezya 14.0.2
Telefon Modeli
Redmi Note 10 pro 256gb
Bootloader Kilidi
Açık
Telefonun hafıza kartında binden fazla görüntü var ama sadece DCIM>Camera daki görüntüler görünüyor. Onların da sadece bir kısmı görünüyor. Daha düne kadar bir şey yoktu. Google gallery dahil bir çok galeri uygulaması yükledim boş. Ne yapmam gerekiyor.

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Telefonun hafıza kartında binden fazla görüntü var ama sadece DCIM>Camera daki görüntüler görünüyor. Onların da sadece bir kısmı görünüyor. Daha düne kadar bir şey yoktu. Google gallery dahil bir çok galeri uygulaması yükledim boş. Ne yapmam gerekiyor.
Herhangi bir darbe aldimi

Oyla:

mbak63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
21
resimlerin oldugu klasorun isminin basina . felan koydunuz mu,koyarsaniz gizli yapiyor gostermiyor.dosya yoneticinizden veya galeriden gizli albumleri veya gizli dosyalari gosteri deneyin

Oyla:

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herhangi bir darbe aldimi
Hayır
resimlerin oldugu klasorun isminin basina . felan koydunuz mu,koyarsaniz gizli yapiyor gostermiyor.dosya yoneticinizden veya galeriden gizli albumleri veya gizli dosyalari gosteri deneyin
Yok maalesef normal isimleri var. Hepsini Camera klasörüne almam lazım ama o zaman da albüm karışıyor. Hepsi tek klasörde olunca. Farklı kamera ve zamanlarda çekmiştim.

Oyla:
Üst Alt