- Adım
- Muhammed
- Cihazım
- Platina/Courbet
- Konular
- 207
Merhabalar değerli MİUİ TÜRKİYE Ailesi. Bugün sizlerle birlikte çılgın işler yapacağız. Bitcoin üretecek, İnterpol'un veritabanına erişecek ve hatta kişisel verileri ele geçireğiz. Kötü bir hacker neler yaparsa bizde aynısını yapacağız. Evet değerli dostlar gelelim asıl mevzumuza, aramızda hacker olmak isteyen yada hackerlık yapmak isteyenler mutlaka vardır. Benim gibi bu konuda yetersiz olabilirsiniz, ama bir hacker gibi davranıp keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Peki nasıl hacker gibi davranacağız, konunun sonunda vereceğim bağlantı ile tabi ki
Arkadaşlar paylaştığım bağlantıda sizi bir simulasyon karşılıyor, web sayfası ne kadar güvenli bu konuda bir fikrim yok ancak güvensiz olsaydı tarayıcı bir şekilde uyarı verirdi sanırım. Günlerdir giriyorum bir sıkıntıyla karşılaşmadım, umarım sizde karşılaşmazsınız. Keyifli Forumlar.
Arkadaşlar paylaştığım bağlantıda sizi bir simulasyon karşılıyor, web sayfası ne kadar güvenli bu konuda bir fikrim yok ancak güvensiz olsaydı tarayıcı bir şekilde uyarı verirdi sanırım. Günlerdir giriyorum bir sıkıntıyla karşılaşmadım, umarım sizde karşılaşmazsınız. Keyifli Forumlar.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir