- Adım
- Turgut
- Cihazım
- Mi 10t
- Konular
- 48
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
aslı astarı nedir acaba bilen var mı ?Yeni cihazlarda belki rsa kilidi gibi ama eskilerde yapamaz bence hata yapamazLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediraslı astarı nedir acaba bilen var mı ?
Tamam hocam eyvallah. Silelim madem, kimsenin içine kurt düşürmeye gerek yokBu, genel bir olay değilmiş. Xiaomi cihazlarının satışının yasak olduğu ülkelerde olan bir olaymış. Genele yayılacak bir durum olduğunu sanmıyorum. Endişe etmenize gerek yok bence.
Silmeye gerek yok hocam. Görsünler, cevabımı da görsünler. Yoksa sonra yine biri konusunu açar.Tamam hocam eyvallah. Silelim madem, kimsenin içine kurt düşürmeye gerek yok
Suriye diyor orada. Bu yurtdışı cihazların büyük bölümü ordan gelmiyor mu?Bu, genel bir olay değilmiş. Xiaomi cihazlarının satışının yasak olduğu ülkelerde olan bir olaymış. Genele yayılacak bir durum olduğunu sanmıyorum. Endişe etmenize gerek yok bence.
Yurt dışından (farklı ülkelerden) alınıp Suriye üzerinden geliyor. Xiaomi'nin Suriye'de kendi satışı yok.Suriye diyor orada. Bu yurtdışı cihazların büyük bölümü ordan gelmiyor mu?
Evet zaten bl kilidi açık cihazlarda ve Custom romdakiler için o sorun yokmuşAosp rom atıp kullansınlar mis gibi.. Miui zaten deli edebiliyor bi yerden sonra