Soru Güvenlik yama güncellemesi sorunu

_emrah

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
İndia Stabil 13.0.2
Telefon Modeli
Redmi Note 9s(Curtana)
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar redmi note 9s(curtana) cihazımda yaşadığım sıkıntıyı sormak istiyorum bu durum neden oluyor sizce. google play sistem güncellemesini indirip yeniden başlata bastığımda güncelleme kuruluyor ve telefon açılıyor ancak açılıdıktan hemen 10 saniye içinde telefon kendi kendine restart yapıyor. Kendi kendine kapanıp açıldıktan sonra tekrar güncellemeye girip baktığımda ise sürüm eski haline düşmüş oluyor. Tekrar yüklediğimde ise yine aynı şekilde devam ediyor. Telefonda magisk var ilk bu problemi xiaomi.eu rom kullanırken farketmiştim eu romda olduğum içindir belki diyerek hindistan romuna geri döndüm herşeyi sıfırlayıp ama bu romda da bu problem devam ediyor root olduğu için midir acaba? Ve birde bu güvenlik güncellemesinin önemi var mı yapmasak bir sorun olur mu
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

rotindaaa21

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Not 11Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Aynı cihazı kullanıyoruz bende deniyim dedim bende sorunsuz bir şekilde güncellendi eu rom kullanıyorum en son sürüm ve magisk var

Oyla:

_emrah

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı cihazı kullanıyoruz bende deniyim dedim bende sorunsuz bir şekilde güncellendi eu rom kullanıyorum en son sürüm ve magisk var
ilginç biraz önce yeniden denedim hala aynı benim malesef boşuna eu romdan dönmüşüm o zaman sorunsuz güncelleniyorsa ben belki romdan dolayıdır diye düşünmüştüm recovery olarak hangi sürüm var cihazınızda

Oyla:

rotindaaa21

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Not 11Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
61
ilginç biraz önce yeniden denedim hala aynı benim malesef boşuna eu romdan dönmüşüm o zaman sorunsuz güncelleniyorsa ben belki romdan dolayıdır diye düşünmüştüm recovery olarak hangi sürüm var cihazınızda
OrangeFox A12 fbev1

Oyla:

mehmetali026

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet ali
Cihazım
Redmi Note 11pr
Meslek
Emekli
Konular
36
Aynı sorun bende de var Redmi Note 11 pro cihazım Mıuı 14 Android 13 kurulu Global rom kurulu güncelleme yapıyorum yeniden başlıyor ve yine aynı döngü devam ediyor çözümü bulabildiniz mi?

Oyla:

_emrah

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sorun bende de var Redmi Note 11 pro cihazım Mıuı 14 Android 13 kurulu Global rom kurulu güncelleme yapıyorum yeniden başlıyor ve yine aynı döngü devam ediyor çözümü bulabildiniz mi?
malesef hocam bulamadım. Güncelleniyor bir süre sonra eski haline dönüyor anlamadım nedendir Sürümü android 11 miui 12.5e düşürdüm sürüm düşük eski bir rom olduğu için güvenlik yaması güncelleme yerine yeni güncelleme gelmiyor bende artık.

Oyla:
Üst Alt