Yardım Güvenlik uygulaması ve Geliştirici seçenekleri hakkında

alakurt79

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0.3
Telefon Modeli
Note 9 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Selamlar herkese.
Cihaza IMEI repair işlemi uygulandi , bugün Xiaominin Güvenlik uygulaması ile optimizasyon yapınca Geliştirici seçenekleri özelliğinin kapandığını gordum.
Bootloader kilidi kapanmış mıdır diye kontrol amaçlı cihazı yeniden başlatınca MIUI yazısının üstünde
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
işareti çıktı. Şimdi BL kilidi acik mıdır kapanmış mıdır bilgisi olan var mı? Ya da IMEI ye zarar gelmiş midir? Güvenlik uygulamasıyla optimizasyon işlemi yapılınca Geliştirici seçenekleri kapatıldı diye yazı çıktı çünkü?

alakurt79

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MIUI sürümünün üstüne birkaç defa basarak geliştirici seçenekleri tekrardan açabilirsiniz.
Tekrar açarsam IMEI siliniyor sanırım hocam, açılışta çıkan MIUI logosunun üstünde resmini ekledigim emoji çıktı bu zaten açık olduğu anlamına gelmiyor mu?

Oyla:

akkor006

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
k20 pro
Konular
12
Geliştirici seceneğinin açık yada kapalı olmasıyla IMEI nin bir alakası yok, Silinmez.

Oyla:

alakurt79

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
4
Geliştirici seceneğinin açık yada kapalı olmasıyla IMEI nin bir alakası yok, Silinmez.
Peki BL kilidi kapanmis mıdır hocam, Güvenlik uygulamasını çalıştırınca Geliştirici seçenekleri kapatıldı yazdı, telefonu yeniden başlatınca ise MIUI logosunun üstünde açık kilit emojisi belirdi, kapalı mı açık mı bilemedim.

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Peki BL kilidi kapanmis mıdır hocam, Güvenlik uygulamasını çalıştırınca Geliştirici seçenekleri kapatıldı yazdı, telefonu yeniden başlatınca ise MIUI logosunun üstünde açık kilit emojisi belirdi, kapalı mı açık mı bilemedim.
Geliştirici seçenekleri kilidi kapatmaz. Kilidi kapatmak için fastboot rom kurmanız gerekir. Telefondan yanlışlıkla kapatamazsınız :)

Oyla:

alakurt79

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
4
Geliştirici seçenekleri kilidi kapatmaz. Kilidi kapatmak için fastboot rom kurmanız gerekir. Telefondan yanlışlıkla kapatamazsınız :)
Yani ileride IMEI uçarsa BL kilidiyle uğraşmama gerek olmaz değil mi hocam? Endişem BL kilidinin açık olması ileride IMEI sorunu çıkarsa diye. Güvenlik uygulamasında Geliştirici seçenekleri kapandı deyince BL kilidi kapandı sandım. Bu nedenle panik yaptım.whew~~

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Yani ileride IMEI uçarsa BL kilidiyle uğraşmama gerek olmaz değil mi hocam? Endişem BL kilidinin açık olması ileride IMEI sorunu çıkarsa diye. Güvenlik uygulamasında Geliştirici seçenekleri kapandı deyince BL kilidi kapandı sandım. Bu nedenle panik yaptım.whew~~
Yok sorun olmaz bilgisayarla fastboot rom yüklenirken eğer kilitle seçeneği açıksa kilitlenir. Telefondan komutlar falan gerekir de onu da yanlışlıkla yapamazsınız :) IMEI ucsa bile BL açık durur.

Oyla:

alakurt79

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
4
Yok sorun olmaz bilgisayarla fastboot rom yüklenirken eğer kilitle seçeneği açıksa kilitlenir. Telefondan komutlar falan gerekir de onu da yanlışlıkla yapamazsınız :) IMEI ucsa bile BL açık durur.
Anladım hocam. Telefonu yeniden başlatınca açık kilit simgesinin çıkma nedeni de BL nin açık olmasıymis demek. Teşekkür ederim. :)

Oyla:
Üst Alt