Yardım Güvenlik Uygulaması Reklam Gösteriyor

kralcibildak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi5
Konular
10
Sistem uygulaması reklam gösteriyor. Çok acayip. 8.2 güncellemesinden sonra, tarama sonraları reklam göstermeye başladı. Bu durum önceden de var mıydı, yoksa ben mi yeni farkediyorum ? Yakında ayarlarda da reklam görmeyelim de.

turab_00

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Turab
Cihazım
Mi5
Konular
6
Sistem uygulaması reklam gösteriyor. Çok acayip. 8.2 güncellemesinden sonra, tarama sonraları reklam göstermeye başladı. Bu durum önceden de var mıydı, yoksa ben mi yeni farkediyorum ? Yakında ayarlarda da reklam görmeyelim de.
Güvenlik uygulaması ilk kullandığımdan beri reklam gösteriyor. Bundan aşırı rahatsız olmana rağmen alternatiflerine göre daha az reklam gösterdiği için idare etmeye çalışıyordum. Ama son güncelleme ile dosya yöneticisine de reklam koyulmuş. Çok saçma değil mi?
Dediğiniz gibi tüm ayarlara reklam gelmiş oldu yani.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Güvenlik uygulaması ilk kullandığımdan beri reklam gösteriyor. Bundan aşırı rahatsız olmana rağmen alternatiflerine göre daha az reklam gösterdiği için idare etmeye çalışıyordum. Ama son güncelleme ile dosya yöneticisine de reklam koyulmuş. Çok saçma değil mi?
Dediğiniz gibi tüm ayarlara reklam gelmiş oldu yani.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

android platformunun güzel tarafı stock yazılımlara mecbur kalmama yöntemlerinin bulunması.

üreticiler bizleri potansiyel para kazanma makinaları gibi görüyor maalesef. rootlayın cihazınızı blocklayın reklam adreslerini hiçbir uygulamada reklam görmeyin :)

Oyla:
Üst Alt