Yardım Güvenlik - Uygulama Deseni Mi6

MehmetBakım

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
MehmetBakım
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Merhabalar, lütfen acil yardım.Mi6 cihazımda uygulamaları -güvenlik uygulaması üzerinden kilitlemiştim, parmak izi ile açıyordum. oğlum kendisi denediği için artık parmak izi okunamıyor uyarısı veriyor. ve desen hiç bir şekilde kabul edilmiyor.uygulamalara (ayarlar) da dahil, ulaşamıyorum. ne yapmalıyım? yazılım atılması gerektiği söylendi, o zaman bütün veriler gidecekmiş... yardım?

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Başka biri denese bile parmak izi okunamıyor uyarısı çok ilginç . Deseni kabul etmesi lazım aslında . Deseni yanlış giriyor olmayasanız hocam belki unutmuş olabilirsiniz ?

Oyla:

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Başka biri denese bile parmak izi okunamıyor uyarısı çok ilginç . Deseni kabul etmesi lazım aslında . Deseni yanlış giriyor olmayasanız hocam belki unutmuş olabilirsiniz ?
Deseni unuttum gibi bir secenek yok mu ki?

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Güvenlik uygulaması altında yer alan uygulama kilidi seçeneğine girip orada yer alan şifremi unuttum bölümünden mi hesabınız ile şifrenizi değiştirebilirsiniz.

Hocam uygulamalara ayarlara dahi ulaşıyormuş sanırım yani konu da öyle yazıyor en azından :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Deseni unuttum gibi bir secenek yok mu ki?

Uygulama açarken sağ üstteki üç nokta ve oradan şifremi unuttum diyebilirsiniz . Siz ayarlara ve uygulamalara dahi ulaşamıyorum deyince o şekilde yazdım hocam

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam uygulamalara ayarlara dahi ulaşıyormuş sanırım yani konu da öyle yazıyor en azından :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uygulama açarken sağ üstteki üç nokta ve oradan şifremi unuttum diyebilirsiniz . Siz ayarlara ve uygulamalara dahi ulaşamıyorum deyince o şekilde yazdım hocam
Güvenlik uygulamasına kilit konulamıyor diye hatırlıyorum hocam.

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam geçmiş olsun,umarım kısa zamanda çözüme ulaşır problem.bence o çocuk ileride elektronik yazılım mühendisi olur,inşallah da olur ve ailesine de hayırlı bi evlat olur

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Anladım hocam bilmiyordum kusura bakmayın :)
Estağfurullah hocam. elki yanlış hatırlıyorumdur diye şimdi tekrar kontrol ettim, kilit eklenmiyor. Umarım konu sahibi arkadaşın kullandığı sürümde de eklenmiyordur :)

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Estağfurullah hocam. elki yanlış hatırlıyorumdur diye şimdi tekrar kontrol ettim, kilit eklenmiyor. Umarım konu sahibi arkadaşın kullandığı sürümde de eklenmiyordur :)
Bende poco f1 de baktım eklenmiyor.Konu sahibinden çok biz yazmışız hocam :)sanırım cihaz kullanıma açıldı

Oyla:
Üst Alt